2013-10-26 11:47:35
Φωτογραφία για Πάρε μια γεύση από το πρώτο βιβλίο της Ναταλίας Γερμανού
Το πρώτο μυθιστόρημα της Ναταλίας Γερμανού είναι γεγονός. 

Η παρουσιάστρια μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια, ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο, το οποίο είναι full στις ερωτικές σκηνές, το μυστήριο, τα πάθη και το οποίο αφιερώνει στον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό.

Ήρωες του βιβλίου της είναι η Έλλη και ο… Μάνος, όνομα ίδιο με του τωρινού συντρόφου της, κάτι που η ίδια χαρακτηρίζει ως ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας.

«Πολλοί μπορούν να πουν διάφορα, αλλά ο ήρωάς μου λεγόταν έτσι από το 1999 όταν και ξεκίνησα να γράφω το βιβλίο. Τυχαίο; Τα παιχνίδια της μοίρας; Όταν ολοκλήρωσα το βιβλίο δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα να του αλλάξω το όνομα για να μην λένε ότι το έβαλα επίτηδες. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι αν το άλλαζα μπορεί να χαλούσα το κάρμα του βιβλίου και έτσι δεν το έκανα», είπε η Ναταλία.

Η Έλλη λοιπόν είναι ένα κορίτσι των βορείων προαστίων και ο Μάνος ένα… παιδί του βενζινάδικου, που σαγηνεύει την ηρωίδα και οι δυο τους ζουν περίεργες και σκληρές καταστάσεις, αλλά άκρως ερωτικές.


« “Γδύσου σε παρακαλώ” . Υπάκουσε. Χωρίς να τραβήξει τα μάτια της από πάνω του, ψαχούλεψε με το χέρι της τον τοίχο, να βρει τον διακόπτη, να σβήσει το φως. Ύστερα τράβηξε το μαύρο της φουστάνι πάνω από το κεφάλι της και το έβγαλε. Έκανε να τον πλησιάσει. “Γδύσουν εντελώς”, την πρόσταξε. “Βγάλ’ τα όλα”. Έβγαλε τα μαύρα της μπουτάκια, το σουτιέν και το μικροσκοπικό κιλοτάκι που φορούσε. Ξαφνικά δεν ντρεπόταν πια. Δεν φοβόταν. Ήταν γυμνή και είχε απόλυτη επίγνωση της ομορφιάς της. Είχε δει δεκάδες τα αντρικά βλέμματα να λιώνουν στη θέα του κορμιού της», γράφει σε ένα απόσπασμα του βιβλίου της η Ναταλία.

Η παρουσιάστρια δήλωσε ότι ο… «Μάνος» γεννήθηκε στο μυαλό της με αφορμή έναν μελαγχολικό συμμαθητή της που πάντοτε είχε μια αύρα μυστηρίου. Όσο για τα κοινά στοιχεία που έχει η ίδια με την ηρωίδα της λέει:

«Η Έλλη δεν έχει δικά μου στοιχεία πέρα από τη δειλία μου, χαρακτηριστικό που κατάφερα να αποβάλω τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι υπόλοιποι ήρωες περιστρέφονται γύρω τους με σκοπό να καταστρέψουν ή να σώσουν αυτή την αγάπη».



Πηγή: Thema People
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ