2013-10-26 15:40:04
Φωτογραφία για ΠΟΛ ΠΟΖΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Αγκαλιά με τον τίτλο βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος στην Ινδία πανηγύρισε την έβδομη πολ ποζίσιον τη φετινή σεζόν. Το δύο-τρία έκανε στις κατατακτήριες η Mercedes, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του συνεχίζει ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος στην Ινδία πανηγύρισε την έβδομη πολ ποζίσιον του φετινού πρωταθλήματος και τρίτη συνεχόμενη στην πίστα Buddh International και πλέον βρίσκεται όλο και πιο κοντά στον τέταρτο διαδοχικό τίτλο του.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Λιούις Χάμιλτον, κάνοντας το δύο –τρία για την Mercedes. Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει ο Μαρκ Γουέμπερ.

Τον όγδοο χρόνο έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο και θα εκκινήσει πίσω από τους Ραϊκόνεν και Χούλκενμπεργκ.

Πρώτη περίοδος (Q1): Απογοήτευση για Γκροσάν Με τη θερμοκρασία να είναι υψηλή (30 βαθμοί Κελσίου) ξεκίνησαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα Buddh International της Ινδίας. Οι πιλότοι δοκίμασαν και τις δύο γόμες με τον Σεμπάστιαν φέτελ να ξεκινάει την προσπάθεια του με τη μέση γόμα σε αντίθεση με τους Μαρκ Γουέμπερ και Φερνάντο Αλόνσο, οι οποίοι «φόρεσαν» την μαλακή.


Τον ταχύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο των δοκιμών έκανε ο Τζένσον Μπάτον.

Μακριά από τον ρυθμό που παρουσίασε στις ελεύθερες δοκιμές ο Ρομάν Γκροσάν δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση και στον αυριανό αγώνα θα εκκινήσει από την 17η θέση. Ο πιλότος της Lotus φορούσε τη μέση γόμα στην τελευταία του προσπάθεια και αυτό του στοίχησε σε χρόνο.

Οι υπόλοιποι πιλότοι που δεν πήραν το εισιτήριο ήταν οι: Μαλδονάδο (Williams), Μπιανκί-Τσίλτον (Marussia), Φαν ντερ Γκάρντε-Πικ (Caterham).

Δεύτερη περίοδος (Q2): Χωρίς εκπλήξεις...

Στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου των κατατακτήριων δοκιμών το δίδυμο της Red Bull βγήκε στην πίστα, καταλαμβάνοντας κατευθείαν την κορυφή με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να είναι ταχύτερος.

Στο… παρά πέντε ο Νίκο Χούλκενμπεργκ πλασαρίστηκε στη δεκάδα που οδηγεί στον τελικό. Ο Γερμανός έκανε παράπονα στην ομάδα του για υποστροφή, τονίζοντας πως δυσκολεύονταν να στρίψει.

Την ίδια τύχη δεν είχαν οι: Ρικιάρντο -Βερνιέ (Toro-Rosso) Ντι Ρέστα- Σούτιλ (Force India), Μπότας (Williams)και Γκουτιέρες (Sauber).

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Φέτελ, Red Bull

2. Ρόσμπεργκ, Mercedes

3. Χάμιλτον, Mercedes

4. Γουέμπερ, Red Bull

5. Μάσα, Ferrari

6. Ραϊκόνεν, Lotus

7. Χούλκενμπεργκ, Sauber

8. Αλόνσο, Ferrari

9. Πέρες, McLaren

10. Μπάτον, McLaren

11. Ρικιάρντο, Toro Rosso

12. Ντι Ρέστα, Force India

13. Σούτιλ, Force India

14. Βερνιέ, Toro Rosso

15. Μπότας, Williams

16. Γκουτιέρες, Sauber

17. Γκροσάν, Lotus

18. Μαλδονάδο, Williams

19. Μπιανκί, Marussia

20. Φαν ντερ Γκάρντε, Caterham

21. Πικ, Caterham

22. Τσίλτον, Marussia
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ