2013-10-26 16:20:04
Φωτογραφία για ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ... ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΒΡΑΑΜ - ΤΟΡΕΣ!
Ο Μίτσελ χρησιμοποιεί όλο και περισσότερους παίκτες από το ρόστερ του Ολυμπιακού και βλέπει πως ο ανταγωνισμός, που ήθελε από την αρχή της σεζόν, για την ενδεκάδα επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό.

Ένα από τα κέρδη του Ολυμπιακού στα τελευταία του παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ είναι ότι ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποιεί τα περισσότερα από τα «όπλα» που διαθέτει το ερυθρόλευκο ρόστερ. Από το ξεκίνημα της σεζόν ο Μίτσελ γνώριζε ότι το ρόστερ είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο, ήθελε να βλέπει και ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών του για τη διεκδίκηση των θέσεων της ενδεκάδας.

Αυτό διακρίνεται σε μεγάλο βαθμό, πλέον, αφού οι 14 (Ρομπέρτο, Μπονγκ, Χολέμπας, Μανωλάς, Σιόβας, Σάμαρης, Μεντζανί, Ντομίνγκες, Μασάντο, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου, Βάις, Κάμπελ) παίκτες τους οποίους έδειξε να εμπιστεύεται περισσότερο στο ξεκίνημα της αγωνιστικών υποχρεώσεων έγιναν ...17. Και αυτό γιατί σημαντικό χρόνο συμμετοχής αρχίζουν και παίρνουν στα πόδια τους οι Εντινγκά, Σαλίνο και Γιαταμπαρέ.

Παράλληλα, ο Μίτσελ θέλει να συνεχίσει να προσθέτει νέα πρόσωπα και οι υπόλοιποι που παίρνουν σειρά είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μιγκέλ Τόρες, οι οποίοι ολοένα και πλησιάζουν στο 100%. Συγχρόνως στην ατζέντα του προπονητή του Ολυμπιακού παραμένουν οι Ολαϊτάν και Σέποβιτς, οι οποίοι δίνουν έξτρα λύσεις στην επιθετική γραμμή που ενδεχομένως να χρειαστεί «φρεσκάρισμα» στη συνέχεια λόγω της σειράς αγώνων που ακολουθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ