2013-10-26 21:25:35
Φωτογραφία για 3 VIDEOS  - Σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ
Ο Τάτα Mαρτίνο πήρε το πρώτο το του clasico, αντίστοιχα ο Κάρλο Αντσελότι γνώρισε την ήττα στο «Καμπ Νου» και η Μπαρτσελόνα εξασφάλισε μια σπουδαία νίκη(2-1) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με την επιτυχία τους αυτοί οι Καταλανοί αποσπάστηκαν στη βαθμολογία του ισπανικού πρωταθλήματος από τη βασική τους αντίπαλο. Ηδη, σε 10 αγώνες έχουν 28 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ έμεινε στους 22 και η συνέχεια για την ομάδα της Μαδρίτης δείχνει αρκετά δύσκολη.

Το ματς ήταν ένα δυνατό ντέρμπι από την αρχή μέχρι το φινάλε του. Και πριν από την έναρξη, είχε μπόλικο συναίσθημα, καθώς στις εξέδρες οι φίλοι της Μπαρτσελόνα δημιούργησαν ένα ωραίο σύνθημα με χαρτόνια, το Forza Tito, αφιερωμένο στον πρώην προπονητή τους που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Αγωνιστικά, ο Νεϊμάρ ήταν πολύ επικίνδυνος για την άμυνα της Ρεάλ, ενώ ο Μπέιλ δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Ούτε όμως τα ηχηρά ονόματα των δύο μονομάχων, ο Μέσι και ο Ρονάλντο, σημείωσαν γκολ.


Στο 19' ο Ινιέστα έκανε επέλαση, έδωσε στον Νεϊμάρ, πλασέ του βραζιλιάνου κυνηγού, κόντρα στον Βαράν και 1-0 για τη Μπαρτσελόνα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ) .

Στο 44' οι παίκτες της Ρεάλ διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Αντριάνο, μάλλον όμως ήταν ακούσιο, ενώ στο 54' ξανά από τον Ινιέστα η πάσα στον Νεϊμάρ, σουτ και απόκρουση από τον Ντιέγκο Λόπεθ. Η Ρεάλ απάντησε στις ευκαιρίες στο 58' με σουτ του Ρονάλντο που έδιωξε ο Βαλνέζ . ενώ στο 72' δυνατό σουτ του Μπενζεμά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το 2-0 έγινε στο 78' από τον Αλέξις Σάντσες και ήταν πολύ ωραίο το γκολ, καθώς ο επιθετικός έφυγε στην αντεπίθεση και με εντυπωσιακό τρόπο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)

Στις καθυστερήσεις, ο Χεσέ μείωσε για τη Ρεάλ (2-1). Το ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

Κίτρινες: Μπουσκέτς, Ράμος, Αντριάνο, Μπέιλ, Κεντίρα, Μαρσέλο, Ρονάλντο.

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αντριάνο, Μασεράνο, Πικέ, Αλβες, Ινιέστα(77' Σονγκ), Μπουσκέτς, Τσάβι, Μέσι, Νεϊμάρ(81' Πέδρο), Φάμπρεγας(70' Σάντσες).

Ρεάλ: Λόπεθ, Βαράν, Μαρσέλο, Ράμος(57' Ιγιαραμέντι), Καρβαχάλ, Πέπε, Μόντριτς, Κεντίρα, Ρονάλντο, Μπέιλ(61' Μπενζεμά), Ντι Μαρία(76' Χεσέ).

Το γκολ του Χεσέ Ροντρίγκεθ
Allinsports
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΓΟ Ρεθύμνου-ΠΑΟΚ 64-81
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΓΟ Ρεθύμνου-ΠΑΟΚ 64-81
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ