2013-10-27 06:09:05
Φωτογραφία για Πανέμορφα αλλά θανατηφόρα πλάσματα!
Θανατηφόρα πλάσματα παραμονεύουν στο σκοτάδι σιωπηλά, έτοιμα να χτυπήσουν χωρίς προειδοποίηση με το ισχυρότερο –και μοιραίο πολλές φορές- δηλητήριο.

Γιατί όλοι είμαστε υποψιασμένοι για τις δολοφονικές διαθέσεις μιας κόμπρας, ενός κροταλία, μιας ταραντούλας ακόμα και φροντίζουμε να τα αποφύγουμε αλλά υπάρχουν και μερικά θανατηφόρα είδη που όχι μόνο δεν τα πιάνει το μάτι μας αλλά θα δυσκολευτούμε κιόλας να πιστέψουμε ότι κρύβουν τόση… κακία μέσα τους!

1. Σαλιγκάρι Cone

Κρύβεται στην άμμο και παραπλανά με τα χρώματά του, ενώ το δηλητήριό του είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να σκοτώσει σε 4 λεπτά!

2. Βάτραχος Arrow

Πολύχρωμος και εντυπωσιακός στην όψη, θυμίζει στολίδι Faberge όμως η ουσία που υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα του υπόσχεται να σε σκοτώσει! Με την αφή και μόνο 3. Κάμπια «κλόουν»

Ζει στη νότια Βραζιλία και πρόκειται για μια τριχωτή κάμπια, όχι και τόσο φιλική με τους ανθρώπους. Οι τρίχες της περιέχουν δηλητήριο ικανό να σκοτώσει!


4. Νερόφιδο Enhydrina schistosa

Ζει στα παράκτια νησιά της Ινδίας και διαθέτει από τα ισχυρότερα δηλητήρια στον κόσμο

5. Ψάρι «πέτρα»

Επικίνδυνο γιατί εύκολα το περνάς για πέτρα και πατάς επάνω του χωρίς δυσκολία. Ο πόνος είναι αφόρητος και απαιτείται αντίδοτο στο δηλητήριο.

6. Κυβομέδουσα

Ζουν στα ανοιχτά των ακτών της Αυστραλίας και ανήκουν στο είδος Chironex fleckeri. Πρόκειται για μικρές μέδουσες σε σχήμα κύβου με πολύ μακριά πλοκάμια. Γνωστή και ως «σφήκα της θάλασσας», η μέδουσα αυτή υπόσχεται ένα… τρομακτικό βασανιστήριο με το τσίμπημά της! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ