2013-10-27 08:20:08
Φωτογραφία για «Δεν έχω ξυπνήσει ποτέ πρωί για να δω τι κάναμε χθες»
Μπορεί να είναι τηλεοπτικό πρόσωπο αλλά ποτέ μέχρι σήμερα, όπως αποκαλύπτει, δεν έχει ξυπνήσει νωρίς για να δει πώς πήγε η εκπομπή της.

Ο λόγος για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία δήλωσε: «Ήπια, ηπιότατη… Δεν έχω ξυπνήσει ποτέ πρωί για να δω τι κάναμε χθες. Θα με πάρει η συνεργάτιδά μου και θα με ενημερώσει… Βεβαίως και με ενδιαφέρει, αλλά δεν είμαι τρελή με αυτά. Βεβαίως κι έχει σημασία πόσο πέραση έχεις στο κοινό, τι αποδοχή έχει στον κόσμο αυτό που κάνεις, αλλιώς ας μην το κάνεις. Κάπως πρέπει να έχεις κι ένα μέτρο για να πορεύεσαι. Αλλά πανικό δεν έχω πάθει ποτέ, αγωνία δεν είχα ποτέ… Άγριο ξύπνημα δεν έκανα ποτέ, έχω μια ήπια σχέση με αυτό το κομμάτι. Και πλέον έχω πειστεί ότι ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ το “Πάμε πακέτο”», τόνισε στο TVGlam.

Μίλησε όμως και για το που οφείλεται αυτή της η στάση. «Όχι… στο πώς με αντιμετωπίζει ο κόσμος έξω. Σε αυτά που ακούω. Δηλαδή με πιάνουν νέα παιδιά και μου λένε: “Ξέρετε, εμείς κοροϊδεύαμε παλιότερα τη μαμά μας που το έβλεπε και τώρα εμείς είμαστε οι πιο φανατικοί. Γιατί αυτό που κάνετε γίνεται με αξιοπρέπεια κ.λπ.…”. Τέτοια λόγια… Μετά μου λένε: “Ευχαριστούμε που μας βγάζετε τον καλύτερο εαυτό μας…”. Δηλαδή, πολύ ωραία λόγια». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ