2013-10-27 09:59:09
Φωτογραφία για «Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έκανα το ίδιο»
Την κίνησή του να καλέσει τη Χρυσή Αυγή στην παρέλαση εξήγησε ο Α. Τζιτζικώστας

«Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα έκανα το ίδιο». Αυτό δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξήγησε ότι η κίνησή του να καλέσει στην παρέλαση τη Χρυσή Αυγή έγινε επειδή η Χρυσή Αυγή είναι εκλεγμένο κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου. «Το προσωπικά μου πολιτικά πιστεύω δεν έχουν κάποια σχέση. Είναι όμως άλλα τα πιστεύω μου και άλλα αυτά που ο Περιφερειάρχης από τη θέση του πρέπει να κάνει», εξήγησε, μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

Ο κ. Τζιτζικώστας εξηγεί ότι εφάρμοσε το νόμο και έδρασε ως όφειλε, να καλέσει δηλαδή τους βουλευτές όλων των κομμάτων, καθώς «μπροστά σε μια εθνική εορτή, επιβάλεται να είμαστε όλοι ενωμένοι».

«Θα μπορούσε ένα εκλεγμένο όργανο, ένας Περιφερειάρχης, να εφαρμόσει τους νόμους α λα καρτ;», αναρωτήθηκε ο κ. Τζιτζικώστας.

«Τι είναι πιο προσβλητικό για τη δημοκρατία και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου; Ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε έδρανα της Βουλής ή ότι την κάλεσα εγώ. Έδρασα όπως λέει ο νόμος», αμύνθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ