2013-10-27 21:29:11
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ!
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι πάτησε ξανά μετά από περίπου 4 χρόνια το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον λαό του Ολυμπιακού να τον αποθεώνει!

Ο Αργεντίνος πρώην παίκτης των ερυθρόλευκων και νυν του ΟΦΗ, παραμένει πολύ αγαπητός στον κόσμο από το πετυχημένο πέρασμα του από το Λιμάνι Ο Γκαλέτι γύρισε στο "Ναό", είδε και μίλησε με παλιούς του γνώριμους αλλά και ανθρώπους του Θρύλου και είχε να θυμηθεί πολλά.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι τη στιγμή που μπήκε για ζέσταμα οι οπαδοί του Ολυμπιακού με το που βγήκε στο γήπεδο τον χειροκρότησαν θερμά, ενώ την ώρα που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο που φώναζε το όνομά του!

Επίσης το χειροκρότημα των οπαδών του Θρύλου απέσπασε και ο Σήφης Δασκαλάκης που χειροκρότησε πρώτος τους οπαδούς της πρώην ομάδας του και στη συνέχεια ανταπέδωσαν και οι ίδιοι!

Ο «Λούτσι» είχε και… θερμό τετ-α-τετ με τον συμπατριώτη του Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος επίσης, τα είπε και με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ Σήφη Δασκαλάκη, διότι αμφότεροι είχαν συνυπάρξει μεταξύ τους πριν από δύο χρόνια στο Λιμάνι!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ