2013-10-27 21:52:03
Φωτογραφία για Λάκης Γαβαλάς: Τα φλερτ και οι επώνυμες επισκέψεις στη φυλακή αλλά και ο άγνωστος γάμος του!
Η ζωή του Λάκη Γαβαλά θα μπορούσε να γίνει βιβλίο με πολύ σασπένς όμως ο ίδιος προτιμά να αποκαλύπτει... σιγά σιγά μέσα από τις συνεντεύξεις του τις άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο επιχειρηματίας μίλησε για ακόμα μία φορά για τη ζωή του στη φυλακή όπου πέρασε 14 μήνες και μάλιστα αποκάλυψε και τους επώνυμους που όλο αυτό το διάστημα τον επισκέφτηκαν: «Ήρθε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μετά έκανα ένα stop. Δεν άφησα πολλούς να θεωρήσουν πως μπορούν να έρθουν να με δουν. Ξέρω, όμως, πως κάποιοι κολλητοί μου φίλοι δεν χειρίστηκαν καλά το θέμα. Η επικοινωνία δεν είναι μόνο όταν έρχεται κάποιος να σε δει στη φυλακή. Μπορεί να γίνει και με ένα έξυπνο βιβλίο. Ένας κρατούμενος, που είχε σκοτώσει τον εραστή του, μου έκανε δώρο το βιβλίο «Δυο Αγόρια Ερωτευμένα», το οποίο, αν το διαβάσεις, είναι συγκλονιστικό. Είμαι ένα ιδιαίτερο άτομο και αυτό φάνηκε, διότι άντεξα τη φυλακή μόνος, με τέσσερα-πέντε άτομα τριγύρω. Δεκατέσσερις μήνες δεν πήρα ούτε μια ασπιρίνη» αποκάλυψε στο People.


Όσο για τις διακρίσεις που λέγεται ότι υπάρχουν στις φυλακές, ο ίδιος σχολιάζει: «Βέβαια υπήρχαν, αλλά ποιος τους έδινε σημασία; Λένε πως όσο πιο μαφιόζος είσαι στη φυλακή τόσο καλύτερα περνάς. Εγώ απείχα. Δεν μιλούσα με πολλούς. Μου έκαναν, όμως, κρούσεις. Είχα φλερτ παντός τύπου. Είτε κυριαρχίας είτε κανονικά φλερτ. Δεν ενέδωσα ποτέ. Μετά από τους πρώτους τρεις μήνες εγκλεισμού, που ήταν πολύ σκληροί, θεώρησα ότι είμαι σε ένα σεξ και είχα να κάνω με ένα σεξ. Σαν να είμαι σε μια φωτογράφιση ή ένα γύρισμα. Υποδυόμουν ένα ρόλο τύπου Prison Break».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τον άγνωστο γάμο που είχε κάνει πριν από πολλά χρόνια. «Είχα μια σχέση εννιά χρόνια και παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στην Ελβετία. Ήταν Σουηδή. Λέγεται Toril Johansson και ήταν μοντέλο. Γνωριστήκαμε το 1971. Όταν φθάσαμε στην Ελλάδα, το 1979, ήμουν σε μια υστερία και με τα νεύρα που είχα χωρίσαμε».

Πηγή: gossip-tv
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ