2013-10-28 08:06:07
Φωτογραφία για Επίσκεψη της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Γραμμή Ζωής
Από το Γραφείο Τύπου

Το Κοινωφελές Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γραμμή Ζωής» επισκέφθηκε, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία της... Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αποτελούμενη από την πρόεδρο Μανταλένα Παπαδοπούλου, την Δώρα Παληοδήμου – Υπ. Τομέα Εθελοντισμού, τον Βασίλη Μπλετσογιάννη – Υπ. Τομέα Δράσεων και τον Αλέξη Γεωργίου – Υπ. Φοιτητικού, κατά την οποία ενημερώθηκε για το έργο που γίνεται, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις προοπτικές για στήριξη των προσπαθειών του από τη Νεολαία μας.

Στις μέρες των καταστρεπτικών αποτελεσμάτων των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας, ιδιαίτερα οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που πλήττονται σε πραγματικά τραγικό βαθμό, έχουν ανάγκη την στήριξη και την αλληλεγγύη όλων μας. Τα προβλήματα εγκατάλειψης, απομόνωσης, μαρασμού και ανασφάλειας των παππούδων και των γιαγιάδων μας έχουν ενταθεί από αποφάσεις ανάλγητων ανθρώπων της συγκυβέρνησης, οι οποίοι βλέπουν μόνο αριθμούς κι αυτούς τους παρουσιάζουν διαστρεβλωμένους για να εξασφαλίσουν πολιτική ύπαρξη.


Παρόλο που υπάρχουν φορείς και ΜΚΟ οι οποίοι είναι πνιγμένοι στα σκάνδαλα οφείλουμε να αναγνωρίσουμε, καθώς δεν υιοθετούμε τη λογική των συμψηφισμών, την ουσιαστική και ανιδιοτελή προσφορά της Γραμμής Ζωής, στο έργο της οποίας ο καθένας μπορεί να προσφέρει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό. Με μια απλή αίτηση εθελοντή, ο καθένας από μας μπορεί να ενημερώνεται κάθε φορά που εξαφανίζεται κάποιος συνάνθρωπος μας, να ενημερώνει για περιπτώσεις κακοποίησης ηλικιωμένων ανθρώπων, ή να στηρίζει ανθρώπους ολομόναχους «επαναφέροντας το ενδιαφέρον για τη γειτονιά που υπήρχε παλιά έναντι της αδιαφορίας που έχει κυριαρχήσει ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα» όπως μας είπε ο κ. Γεράσιμος Κουρούκλης. Πρόκειται για έναν φορέα που αρνείται πεισματικά τις επιχορηγήσεις από το κράτος και προγράμματα ΕΣΠΑ που δίνει το κράτος, καθώς έχουν παρατηρηθεί πάρα πολλές περιπτώσεις χρόνιων καθυστερήσεων με αποτέλεσμα να μένουν εκτεθειμένοι και να καταλήγουν να χρωστούν στο κράτος, όταν ούτε οι δόσεις δεν ρυθμίζονται και να οδεύουν ακόμη και στο λουκέτο φορείς που πράγματι είναι υγιείς και παράγουν ουσιαστικό έργο.

Σε τέτοιες δραστηριότητες εμείς οι νέοι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στεκόμαστε αρωγοί και ετοιμάζουμε δράσεις τόσο ενημέρωσης όσο και παροχής συγκεκριμένης βοήθειας όπως για παράδειγμα με προγραμματισμένη αιμοδοσία το επόμενο διάστημα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ολυμπιακός 5 αστέρων
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ολυμπιακός 5 αστέρων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ