2013-10-28 07:52:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Σύλληψη 56χρονου για λαθραία τσιγάρα
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες το Σάββατο, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 56χρονος αλλοδαπός οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε επιμελώς κρυμμένα στο χώρο της καμπίνας του οχήματος και συγκεκριμένα σε δύο προσωπικές χειραποσκευές, συνολικά τετρακόσια (400) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, για τα οποία δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το λαθραίο εμπόρευμα.

Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο αλλοδαποί.

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν πριν την επιβίβασή τους σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία και ήταν πρόχειρα κρυμμένοι, στο χώρο του φορτίου φορτηγού οχήματος που αποτελείτο από διάφορα είδη (γκρουπάζ), χωρίς να κατέχουν ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ