2013-10-28 13:27:12
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο «ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ»!
Ο πρώτος σκόρερ σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που άρχισαν το φθινόπωρο για τη σεζόν 2013-14 είναι ο Κώστας Μήτρογλου!

Το "pamesports.gr" έκανε μία μίνι έρευνα στους σκόρερ όλων των χωρών και σύμφωνα με το δημοσίευμά του δεν υπάρχει άλλος να έχει σημειώσει 12 γκολ, αριθμό στον οποίο έφτασε στο πρωτάθλημα μετά από 9 αγωνιστικές ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού!

Ο Μήτρογλου που ήδη ξεπέρασε το δικό του ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού (πέρσι με 11), κυνηγάει το ατομικό του (16 με τον Ατρόμητο), έχει ήδη βάλει 15 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (με 20 συνολικά πέρσι), ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα μόνο τρεις ομάδες έχουν βάλει συνολικά περισσότερα γκολ από τον ίδιο!!! Ο ΠΑΟΚ 18, ο Ατρόμητος 15 και ο Αστέρας 14! Η Ξάνθη έχει τα ίδια, 12. Ενώ ο Μήτρογλου έχει βάλει πιο πολλά γκολ από ολόκληρο τον Παναθηναϊκό που έχει σκοράρει 11 φορές!

Κάπως έτσι ο «πιστολέρο» πέρασε στην κορυφή της λίστας με τους τοπ σκόρερ στην Ευρώπη!


Κανείς άλλος δεν έχει βάλει 12 γκολ!

Τον Μήτρογλου ακολουθούν:

Με 11 γκολ: Ο Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο στην Ισπανία, ο Φινμπόγκασον της Χέρενφεν στην Ολλανδία, ο Σαντινί της Κορτράικ στο Βέλγιο και οι Σιμόν της Πακς και Νίκολιτς της Φέχερβαρ στην Ουγγαρία.

Με 10 γκολ: Ο Καμπούροφ της Πλόβντιβ στην Βουλγαρία, ο Μπένκο της Ριέκα στην Κροατία, ο Μαχμούτοβιτς της Τέπλιτσε στην τσεχία, ο Μπαλζέφσκι της Τούρνοβο στα Σκόπια ο Φόρτ της Σλόβαν κι ο Γκαέλ της Ρουζόμπεροκ στην Σλοβακία.

9 γκολ έχει ο Μοντέρο της Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία.

Με 8 γκολ είναι πρώτοι σκόρερ στα πρωταθλήματά τους: ο Στάριτζ της Λίβερπουλ στην Αγγλία, ο Ρόσι της Φιορεντίνα στην Ιταλία, ο Μακ Κέι της Ινβερνές στη Σκωτία, ο Παϊσάο της Σλασκ στην Πολωνία, ο Σέκελι της Τιμισοάρα και ο Ολιβέϊρα της Πνατούρι στην Ρουμανία.

Στη Γαλλία ο Φαλκάο της Μονακό έχει 7 γκολ, ενώ στην Γερμανία με 7 γκολ είναι τέσσερις παίκτες στην κορυφή. Ο Μάντζουκιτς της Μπάγερν, ο Ιμπίσεβιτς της Στουτγκάρδης, ο Φορμίνο της Χοφενχάιμ και ο Σαμ της Λεβερκούζεν. Με 7 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στην Ελβετία ο Μαρτίνεζ της Τουν.

Τα παραδοσιακά μεγάλα κανόνια είναι ακόμα πίσω. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βάλει 8 γκολ, επίσης 8 ο Λιονέλ Μέσι, ενώ ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έχει 5 γκολ με την Παρί στο γαλλικό πωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ