2013-10-28 16:20:04
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΒΟΣ : ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Δημήτρης Κολοβός μπορεί να ανήκει ήδη στον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως δηλώνει στο "gazzetta.gr"... “όσο παίζω για τον Πανιώνιο θα δίνω τα πάντα για την ομάδα που με ανέδειξε”!

Μπορεί να διανύει την 4η χρονιά του ως μέλος της πρώτης ομάδας των “κυανέρυθρων” στην Superleague, στα 20 του χρόνια πλέον, θεωρείται ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της εφετινής προσπάθειας της ομάδας του Νίκου Παντέλη! Ο λόγος για τον διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 8 από τα 9 παιχνίδια του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα και έχει πετύχει ήδη 3 γκολ (όσα πέτυχε και πέρυσι σε συνολικά 24 συμμετοχές)!

Ο 20χρονος επιθετικός ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας της Νέας Σμύρνης στη (2η συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης που προηγήθηκε στο σκορ και βοήθησε τον Πανιώνιο να “σκαρφαλώσει” στην μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.


«“Κλείδι” ήταν το γρήγορο γκολ στο 2ο μέρος!»

«Στο ημίχρονο, μιλήσαμε με τον προπονητή, αναλύσαμε τα λάθη μας και συμφωνήσαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα και ότι δεν αξίζαμε να είμαστε πίσω στο σκορ. Βάλαμε ως στόχο να επιστρέψουμε στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ και από τη στιγμή που το καταφέραμε, άλλαξε αμέσως η ψυχολογία μας. Όλα τα παιδιά μπήκαν πολύ δυνατά και βοήθησαν τα μέγιστα για να πετύχουμε αυτή τη νίκη, που για μας ήταν απαραίτητη έτσι ώστε να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στο “διπλό” της προηγούμενης εβδομάδας στα Γιάννενα!», είπε 20χρονος επιθετικός που μετά δύο γκολ που πέτυχε επί της “Ελαφράς Ταξιαρχίας”, έφτασε τα τρία στο εφετινό πρωτάθλημα.

«Οι περισσότερες ομάδες στο ίδιο... καζάνι!»

«Οι αντίπαλοί μας μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, “πατούσαν” καλύτερα από μας στο χορτάρι για το πρώτο ημίωρο και αυτό φάνηκε από το ότι κατόρθωσαν να προηγηθούν! Αν εξαιρέσεις, όμως, 2-3 ομάδες που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο, όλες οι υπόλοιπες, ουσιαστικά “βράζουν στο ίδιο καζάνι”, οπότε σχεδόν κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη για την... επιβίωση! Αυτό το 2/2 μας δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια, έτσι ώστε κάθε Κυριακή να μπαίνουμε με λιγότερη πίεση στο γήπεδο!», υπερθεμάτισε ο ταλαντούχος “στράϊκερ” που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στους “κυανέρυθρους”, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στον Ολυμπιακό!

«Πανιώνιος, Εθνική και Ολυμπιακός!»

«Το βασικό μας μέλημα είναι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθώντας να αποκομίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς! Αν υπάρχει κάποιος στόχος, είναι να εξασφαλίσουμε την σωτηρία της ομάδας όσο πιο νωρίς γίνεται και από ‘κει και πέρα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορέσουμε», σχολίασε ο Δημήτρης Κολοβός που δε νιώθει σε καμία περίπτωση προσωρινός στον Πανιώνιο...

«Για μένα είναι φανταστικό συναίσθημα να αγωνίζομαι βασικός στην Superleague με την ομάδα που με ανέδειξε και όσο φοράω τη φανέλα της, θέλω να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσω όσο πιο ομαλά στο υψηλότερο επίπεδο, αν ο Ολυμπιακός με “φωνάξει” το ερχόμενο καλοκαίρι! Από ‘κει και πέρα, δεν το κρύβω ότι θα ήθελα να πετύχω περισσότερα γκολ από πέρυσι και κάποια στιγμή, να καταφέρω περάσω το κατώφλι της Εθνικής ομάδας! Είναι η ανώτερη τιμή για οποιονδήποτε Έλληνα ποδοσφαιριστή!», κατέληξε ο άσος του Πανιωνίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ