2013-10-28 16:53:05
Φωτογραφία για 10 άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη
Συνολικά 10 άτομα συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες 24 ώρες για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, στην Τούμπα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν 23χρονο που διέρρηξε κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ, πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι.

Ακόμη στη Μενεμένη, αστυνομικοί ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν 29χρονο που διέρρηξε είσοδο οικοδομής, πριν προλάβει να αφαιρέσει κάτι.

Επίσης, στην Επανομή, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος συνέλαβαν δύο άτομα ηλικίας 34 και 35 ετών, διότι κατά το τελευταίο 24ωρο, αφαίρεσαν σιδεριές και υλικά σκαλωσιάς από οικόπεδο ευρύτερης περιοχής της Επανομής. Για τη μεταφορά των κλοπιμαίων, χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο το οποίο και κατασχέθηκε.

Επιπλέον, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της ΔΑΘ, συνέλαβαν δύο άτομα ηλικίας 23 και 31 ετών, διότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε επίσης ότι ο 23χρονος άντρας κατείχε ένα μαχαίρι.


Ακόμη, στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόδικων και φυγόποινων ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της ΓΑΔΘ συνέλαβαν τρία άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας συνέλαβαν δύο ανήλικους ηλικίας 17 και 15 ετών, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του πρώτου διάταξη και σε βάρος του δεύτερου επτά αποφάσεις και μία διάταξη, με τις οποίες διατάσσεται η σύλληψη και μεταγωγή τους σε Ίδρυμα κράτησης, για παραβίαση περιορισμών διαμονής.

Επίσης, στα Βασιλικά, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, συνέλαβαν 27χρονο αλλοδαπό, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ