2013-10-28 19:14:02
Φωτογραφία για ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΦΗ ΓΙΑ ΓΚΑΛΕΤΙ ΚΑΙ ΤΑ... ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Από τη διοίκηση του ΟΦΗ ξεκαθάριζαν πως ουδέποτε ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι θέλει να επιστρέψει σε οποιοδήποτε πόστο στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε μερίδα του Τύπου, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» υποστήριξε πως θα ήθελε να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους και να πάρει οποιοδήποτε πόστο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), όμως, όπως υπογράμμισαν οι Κρητικοί κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε ποτέ.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Facebook διαψεύστηκε το ανωτέρω, και δημοσιοποιήθηκαν επακριβώς τα λεγόμενα του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

«Για άρση κάθε παρεξήγησης οι δηλώσεις Γκαλέτι αυτολεξεί είναι οι εξής. Όσοι γράφουν ότι θέλουν ας διορθώσουν άμεσα γιατί είναι το λιγότερο άδικο να βάζουν λόγια σε ένα άνθρωπο που δεν τα είπε ποτέ.

Για το αν θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό από κάποιο άλλο πόστο: «Ο κόσμος με αγαπάει από την πρώτη μέρα μέχρι και τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του για την αγάπη που μου δείχνουν και τον ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου έδωσε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Facebook.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ