2013-10-28 19:01:06
Φωτογραφία για Απίστευτο και όμως Κυπριακό: Ληστής πήρε την κούτα με τα φακελάκια την ώρα του γάμου
Σοκαρισμένοι η νύμφη και ο γαμπρός, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν με απίστευτο θράσος, ληστής εμφανίστηκε απο το πουθενά και άρπαξε το κιβώτιο με τα φακελάκια του γάμου.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβηκε χτες σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην Παρεκκλησιά, άγνωστο το ποσό που άρπαξαν οι δράστες.

Δεν έχουν όρια οι ληστές, που απο περίπτερα και αρτοποιεία, τώρα χτυπάνε και στους γάμους καταστρέφοντας την ωραιότερη ημέρα του ζεύγους.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες βράδυ και συγκεκριμένα στις 8:30, την ώρα που το ζευγάρι, δεχόταν τις ευχές, συγγενών και φίλων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πλησίασε απο το πίσω μέρος του βάθρου που στεκόταν το ζευγάρι στην πισίνα της αυλής του ξενοδοχείου, άρπαξε το κιβώτιο με τα φακελάκια και τράπηκε σε φυγή. Ο ληστής είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με καλσόν και φορούσε στο κεφάλι μάλλινο σκούφο.

Ο δράστης κατευθύνθηκε προς τον παραλιακό πεζόδρομο, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εκεί τον περίμενε συνεργός του, το πρόσωπο του οποίου, ήταν επίσης καλυμμένο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς δεν πήρε μυρωδιά το τι έγινε. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει η Αστυνομία ο δράστης είναι λευκός, λεπτής σωματικής διάστασης, με ύψος γύρω στο 1.80.

tothemaonline.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ