2013-10-28 19:03:10
Φωτογραφία για Ποια χρώματα αυτοκινήτων προτιμούν πλέον οι αγοραστές
Οι νέες αποχρώσεις και τα ιδιαίτερα χρώματα με τα οποία λανσάρονται τα περισσότερα νέα μοντέλα δεν φαίνεται να συγκινούν πολλούς αγοραστές αυτοκινήτων. Ένα στα τέσσερα νέα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν παγκοσμίως είναι λευκό.

Μετά από μια δεκαετία επικράτησης του ασημί ως δημοφιλέστερου χρώματος αυτοκινήτου, φαίνεται πως ζούμε την εποχή του λευκού. Σύμφωνα με τον κολοσσό της βιομηχανίας χρωμάτων PPG Industries, το λευκό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά επικρατεί και επιλέγεται για το 1/4 των αυτοκινήτων που πωλούνται παγκοσμίως. Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνουν από κοινού το ασημί και το μαύρο με ποσοστό 18% έκαστο.

Οι περισσότεροι πάντως αγοραστές αυτοκινήτων προτιμούν το λευκό και το ασημί για είναι τα πιο ανθεκτικά στη σκόνη και έτσι η εξωτερική εμφάνιση τους δεν «τσαλακώνεται» τόσο εύκολα.

Στη Β. Αμερική, για την οποία δόθηκαν περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα, τα σπορ αυτοκίνητα έχουν συνήθως αποχρώσεις του κόκκινου ή του μπλε. Τα περισσότερα χρυσά και μπεζ αυτοκίνητα ανήκουν στην κατηγορία των μίνιβαν.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ