2013-10-28 20:54:55
Φωτογραφία για Έως το 2018 στην Άρσεναλ ο Γκναμπρί
Πενταετές συμβόλαιο με την Άρσεναλ υπέγραψε ο 18χρονος ταλαντούχος Σερζ Γκναμπρί. "Πιστεύω ότι θα γίνει εξαιρετικός παίκτης" δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ .

Ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες αυτή τη στιγμή των γηπέδων της Premier League θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Άρσεναλ τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο λόγος για τον Σερζ Γκναμπρί, που έχει πάρει φέτος κάποιες ευκαιρίες λόγω των πολλών τραυματισμών στους "κανονιέρηδες" και τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Η Άρσεναλ προσέφερε στον νεαρό πενταετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές της τάξης των 20.000 λιρών κι εκείνος υπέγραψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επί του θέματος ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Δώσαμε νέο συμβόλαιο στον Σερζ Γκναμπρί επειδή πιστεύω ότι θα γίνει ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι κοντά σε αυτό το επίπεδο τώρα και αγωνίζεται για μία θέση βασικού σε μία ομάδα της Premier League. Έχει τις τεχνικές ικανότητες, τη δύναμη, ποιότητα στα τελειώματά του και μπορεί να δώσει τελικές πάσες. Έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε εξαιρετικό παίκτη για την Άρσεναλ".


Από την πλευρά του ο Γερμανός με ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού είπε: "Η Άρσεναλ είναι ένας φοβερός σύλλογος και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Για μένα τώρα το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να δουλεύω σωστά και να εξελίσσομαι. Είχα κάποιες ευκαιρίες να παίξω με την πρώτη ομάδα και αυτό μου τόνωσε την αυτοπεποίθηση. Ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στα χρόνια που ακολουθούν".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ