2013-10-28 20:49:06
Φωτογραφία για Έξαλλη η Χατζίδου: «Είναι όλα αίσχη! Για τον Παντελη σκοτώνω άνθρωπο»
Τη δική της απάντηση δίνει η Ελένη Χατζίδου στα όσα έγραψε ο Νάσος Γουμενίδης στο μπλογκ του για την…αλαζονική και υπεροπτική της συμπεριφορά απέναντι στον Παντελή Παντελίδη! Ο δημοσιογράφος ασκεί μια σκληρή κριτική που όμως προέρχεται από ρεπορτάζ αλλά και από όσα του μετέφεραν οι πηγές του σχετικά με τη συμπεριφορά της νεαρής τραγουδίστριας απέναντι στον άνθρωπο που της έδωσε μια τεράστια επιτυχία!

«Δεν το παρατηρήσατε και λογικό αλλά η Ελένη δεν πάτησε το πόδι της στην πρεμιέρα του Παντελή Παντελίδη ο οποίος κακά τα ψέματα είναι υπεύθυνος που τη γνωρίσαμε. Και θα μου πεις «και τι έγινε το έχει ανάγκη ο Παντελίδης;». Όχι φυσικά αλλά καλό θα είναι να τα παρατηρούμε και αυτά γιατί δείχνουν και αποδεικνύουν πολλά… Το «Χειρότερα» ήταν μια ακόμα μεγάλη επιτυχία του Παντελίδη που έπαιζε πολλά χρόνια στο διαδίκτυο με την υπογραφή του και ήταν ένα από τα δικά του κορυφαία άρα μιλάμε για δεδομένη και σίγουρη επιτυχία για όποιον και αν το τραγουδούσε.

Τώρα τι απαντάει για εκείνον σε δημοσιογράφους που την ρωτούν; «Δεν μπορώ να μιλάω άλλο για τον Παντελή. Τα έχω πει όλα δεν υπάρχει λόγος να λέω τα ίδια. Άλλωστε ένα τραγούδι μου έδωσε μην το κάνουμε και θέμα» γράφει το nasosblog και μια μέρα μετά η τραγουδίστρια δίνει την δική της απάντησής μέσω twitter: «Για τον Παντελη "σκοτώνω" άνθρωπο, οχι απλά δεν τον εκτιμώ. Όσο κ για ολα τα υπόλοιπα λυπάμαι πολύ που κάποιος βρέθηκε να γράψει τέτοια αίσχη».
apospasma.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρίκαλα-Παναθηναϊκός 68-88
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρίκαλα-Παναθηναϊκός 68-88
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ