2013-10-28 21:46:06
Φωτογραφία για Μεγάλη κινητοποίηση στην Κύπρο για τον νεαρό που μοιάζει στον Μπεν
Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την ανακάλυψη ενός βίντεο που κινηματογραφήθηκε το Πάσχα του 2013 στη Λεμεσό, στο οποίο εμφανίζονται τέσσερις αθίγγανοι, μεταξύ των οποίων και ...ένας καστανόξανθος νεαρός άνδρας.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην Κύπρο για τον νεαρό που μοιάζει με το μικρό Μπεν.

Οι έρευνες των κυπριακών Αρχών για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα, ο οποίος φέρει μεγάλη ομοιότητα με το σκίτσο του επί 22 χρόνια εξαφανισμένου «μικρού Μπεν» επικεντρώνονται στις επαρχίες της Λεμεσού και της Αμμοχώστου.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την ανακάλυψη ενός βίντεο που κινηματογραφήθηκε το Πάσχα του 2013 στη Λεμεσό, στο οποίο εμφανίζονται τέσσερις αθίγγανοι, μεταξύ των οποίων και ένας καστανόξανθος νεαρός άνδρας με καταγάλανα μάτια, που φαίνεται να έχει τα χαρακτηριστικά του Μπεν Νίνταμ. Ο νεαρός δεν μοιάζει καθόλου με τους άλλους εικονιζόμενους.

Νωρίτερα τη Δευτέρα υπήρχαν μάλιστα πληροφορίες πως η Αστυνομία είχε εντοπίσει τον νεαρό άνδρα, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τις Αρχές.

Όσον αφορά την οικογένεια που εμφανίζεται στο βίντεο, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για μία εύπορη οικογένεια.

Σημειώνεται ότι ο Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω στις 24 Ιουλίου του 1991, όταν ήταν 1,5 ετών. Η οικογένειά του βρισκόταν στο νησί συνδυάζοντας εργασία και διακοπές και διέμενε σε τροχόσπιτο σε αγροτική περιοχή.

kathimerini.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΓΑΛΑΤΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ