2013-10-29 03:00:05
Φωτογραφία για Το κάλεσμα: Υπόθεση Warrens
Ο Εντουαρντ Γουόρεν Μίνει (7 Σεπτεμβρίου 1926 - 23 Αυγούστου 2006) και η Ρίτα Λορέιν Γουόρεν, (γεννημένη 31 Γενάρη 1927) ήταν Αμερικανοί ερευνητές παραφυσικών φαινομένων και συγγραφείς που σχετίζονται με σημαντικές υποθέσεις δαιμονισμού.

Ο Εντουαρντ ήταν ένας βετεράνος του ναυτικού των ΗΠΑ,το Β' Παγκοσμίο Πόλεμο και πρώην αστυνομικός,ο οποίος έγινε ένας άριστος αυτοδίδακτος και αυτοαποκαλούμενος δαιμονολόγος, συγγραφέας και ομιλητής.Η γυναίκα του,η Λορέιν,ήταν επαγγελματικά μάντης και ένα ασθενές διάμεσο,που συνεργάστηκε στενά με τον σύζυγό της.

Το 1952, οι Γουόρενς ανακάλυψαν την κοινότητα της Νέας Αγγλίας για ψυχικές έρευνες,την παλαιότερη κοινότητα κυνηγών φαντασμάτων στη Νέα Αγγλία και άνοιξαν το ''απόκρυφο μουσείο των Γουόρενς''.

Οι Γουόρενς είναι συγγραφείς πολλών βιβλίων γαι το μεταφυσικό και πολλών ιδιωτικών ερευνών,σε ποικίλλες αναφορές,που αφορούν το μεταφυσικό.Ισχυρίζονται ότι έχουν ερευνήσει πάνω από 10.000 υποθέσεις κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους.Οι Γουόρενς ήταν οι πρώτοι που ασχολήθηκαν με το αμφισβητούμενο στοίχειωμα του Amityville.


Οι Γουόρενς ήταν οι δάσκαλοι για πολλούς ερευνητές του μεταφυσικού.Μετά το θάνατο του Εντουαρντ,το 2006 η Λορέιν συνεχίζει να συντελεί σε διάφορες έρευνες,εξηγώντας: ''Ηταν πράγματι,ο Εντ που με παρότρυνε να συνεχίσω αυτό το έργο,έτσι εγώ θα το κάνω για εκείνον.''

Θα το κάνω για να τιμήσω τον άντρα μου.Αυτό το έργο σήμαινε πολλά για εκείνον.Ετσι,αυτός είναι και ο λόγος,που θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά του.Εκτός από τις έρευνες,η Λορέιν εξακολουθεί να διατηρεί το απόκρυφο ιδιωτικό μουσείο στο πίσω μέρος του σπιτιού της,στο Μονρόε του Κονέκτικατ.

''Το Κάλεσμα'' είναι η τελευταία ταινία αυτού του είδους που βγήκε πρόσφατα στους κινηματογράφους,βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα,βάσει των των φακέλων των Γουόρενς.

Αρτεμις Ζήση για το www.logiosermis.net
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ψαλίδι» στα ρετιρέ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ψαλίδι» στα ρετιρέ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ