2013-10-29 15:51:05
Φωτογραφία για Απάντηση του Γ. Μιχελογιαννάκη στον Αντώνη Νταβανέλλο
Ο Αντώνης Νταβανέλλος σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται υποστηρίζει ότι, «είναι λάθος η υποψηφιότητα Τσίπρα για Commission. Θα μετρήσει και για τον ίδιο αρνητικά.

Η Commission είναι το γενικό επιτελείο του πολέμου, κάτι σαν τη Βέρμαχτ. Είναι σαν η αριστερά να διεκδικούσε το 1848 ή το 1871 την Προεδρεία στην Ιερά Συμμαχία».

Πράγματι, η Commission είναι το γενικό επιτελείο του πολέμου. Ενός πολέμου, που θα αποτελέσει τιμή να ηγηθεί σε αυτόν ο Πρόεδρος μας. Ενός πολέμου ενάντια στο μεγάλο δημοκρατικό έλλειμμα της Ευρώπης, ενάντια σε ένα υποβαθμισμένο Ευρωκοινοβούλιο, και σε μια Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία δρα σαν τεχνοκρατικό όργανο σύμφωνα με τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών. Ενός πολέμου όπου το ζητούμενο είναι η Ευρωπαϊκή ενοποίηση με κοινή εξωτερική και αμυντική πολιτική, ενός πολέμου για απόρριψη του νεοφιλελευθερισμού και για ακύρωση της αυτοκρατορικής διάθεσης της Γερμανίας. Ενός πολέμου όπου ο Ευρωπαϊκός νότος μέσω της αλληλεγγύης των Ευρωπαϊκών λαών, περιμένει τη νέα δομή της Ευρώπης με την κατάργηση των μνημονίων και των συμφώνων σταθερότητας.

Όλοι περιμένουμε από τον Πρόεδρο με την πολιτική του στην Commission, να γίνει η Ευρώπη καταλύτης ανατροπής της σημερινής αρχιτεκτονικής της Ευρώπης.

Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ