2013-10-29 16:19:04
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ
«Χυδαία, ανυπόστατη και άκρως ύποπτη» χαρακτηρίζει η Ιπποκράτους τη σημερινή επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση των ναυπηγείων Σκαραμακά. (Σχετικό Άρθρο).

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Τσίπρας «Περιέργως "θυμήθηκε" την υπόθεση με δύο χρόνια καθυστέρηση και αφού μεσολάβησαν και Εξεταστική Επιτροπή και Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης, φυσικά για την περίοδο πριν τη ψήφιση του ειδικού νόμου το 2010 από τη Βουλή». «Τον περιμένουμε να έρθει στη Βουλή το ταχύτερο, γιατί έχει πολλά να εξηγήσει για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, στρεφόμενος κατά της μόνης περιόδου στην οποία έγινε αποφασιστική και απόλυτα διαφανής παρέμβαση στο ζήτημα των ναυπηγείων/υποβρυχίων δια της Βουλής και σε εκτέλεση νόμου του κράτους», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ. Καλεί επίσης τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «να πάψει να ασχημονεί κατά της Βουλής που ψήφισε τη σχετική νομοθεσία».

Τέλος, το Κίνημα καταλογίζει στον κ. Τσίπρα ότι «έχει προ πολλού απομακρυνθεί από το πλαίσιο της πολιτικής κριτικής και αντιπαράθεσης και κινείται στο μαύρο πλαίσιο της ενσυνείδητης συκοφαντίας εν γνώσει της αναλήθειας αυτών που λέει προσβάλλοντας την θεσμική του ιδιότητα».

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ