2013-10-29 20:04:10
Φωτογραφία για Μια «αγκαλιά» αγάπης και προσφοράς από Τρικαλινούς στην 10μελή οικογένεια του Ξυλοπάροικου
Συγκινητική ανταπόκριση Τρικαλινών που ξαναστήνουν καταστραμμένο νοικοκυριό στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων Από την πρώτη στιγμή που μέσω του trikalanews.gr έγινε γνωστό το χτύπημα της μοίρας σε πολύτεκνη οικογένεια στα Τρίκαλα, ξεκίνησε ένα «κύμα» συμπαράστασης «επώνυμων» και ανώνυμων Τρικαλινών, να βοηθήσουν την οικογένεια, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η οικονομική κρίση, δεν μπορεί να «διαγράψει» την ανθρωπιά Τρικαλινών.

Οι εκκλήσεις για βοήθεια, έφεραν αποτέλεσμα και πλέον η 10μελής οικογένεια του κ. Ρέμπελου, μπορεί μέσα στην ατυχία της, να αποκτήσει και πάλι το χαμόγελο και κυρίως να αντιληφθεί ότι υπάρχουν άνθρωποι δίπλα τους για τα δύσκολα Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr είναι πια θέμα λίγων ημερών, η οικογένεια να ξαναστήσει το σπιτικό της, αφού φτάνει από πολλές μεριές βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι κάτοικοι του χωριού, έβαλαν πλάτη να καθαρίσουν τα αποκαΐδια και να μπορέσουν συνεργεία του Δήμου Τρικκαίων υπό τις οδηγίες του Αντιδημάρχου «Άμεσης Επέμβασης» Θεόδωρου Σπανού, να μπουν στον χώρο και να αρχίσουν τα ψαξίματα της οικίας.


Γερανοφόρο όχημα, μεταφέρει διαρκώς τα απαραίτητα οικοδομικά υλικά προσφορά Τρικαλινών επιχειρηματιών και ακολουθούν προσφορές από επιχειρηματίες για να επενδυθεί το σπίτι με νέα σκεπή και κεραμίδια, με ηλεκτρικές συσκευές, μοκέτες, έπιπλα, ώστε να είναι έτοιμο και να μπορέσει η πολύτεκνη οικογένεια πριν χαλάσει ο καιρός, να έχει έτοιμο το νέο της σπιτικό.

Επίσης, δόθηκαν με πρωτοβουλία του κ. Σπανού, από την πρώτη στιγμή τρόφιμα στην οικογένεια, από το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Τρικκαίων.

Με δάκρυα στα μάτια ο πρεσβύτερος της οικογένειας κ. Ρέμπελος, δεν είχε λόγια μέσω του trikalanews.gr να ευχαριστήσει όσους έσπευσαν να συμπαρασταθούν εμπράκτως στην οικογένειά του και να την κάνουν να ξεχάσει γρήγορα το βράδυ ανήμερα του Αγίου Δημητρίου όπου ευτυχώς δεν θρήνησε η οικογένεια και θύματα από την καταστροφική πυρκαγιά που κατέστρεψε την οικία και όχημα της οικογένειας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ