2013-10-29 20:43:49
Φωτογραφία για Πάτρα: Αστυνομικός έμεινε 8 ώρες στο νερό μετά από τροχαίο!
Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στην μονάδα ενταντικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 27χρονος αστυνομικός.

Ο νεαρός αστυνομικός, ταξίδευε από το Αγρίνιο με προορισμό το Καρπενήσι όπου και υπηρετεί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε γκρεμό, κοντά στο χωριό Λογγίτσι Ευρυτανίας, τις πρωινές ώρες χθες.

Όπως διαβάζουμε στο cityvoice, συγγενείς και συνάδελφοι, ανήσυχοι τον αναζητούσαν από νωρίς το πρωί καθώς δεν εμφανίστηκε στην εργασία του και δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν στο κινητό του τηλέφωνο.

και επικοινωνήσαν με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Τελικά αφού "χτένισαν" την ευρύτερη περιοχή τον εντόπισαν γύρω στις 15:00 το μεσημέρι στο γκρεμό, σε σημείο με νερό όπου είχε μείνει για περίπου 8 ώρες.

Μάλιστα συγκεχυμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την πτώση, βγήκε μόνος του από το αυτοκίνητο και μπήκε στο νερό, για να σταματήσει αιμορραγία στην κοιλιά του.


Ο οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, έκανε εγχείρηση στην κοιλιά και οι γιατροί κατάφεραν να σταμάτησουν την αιμορραγία.

Διαπίστωσαν όμως και ένα αιμάτωμα στο κεφάλι, για το οποίο αναμένονται οι εξετάσεις για να διευκρινιστεί αν τελικά εμπνέει λόγους ανησυχίας.

Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο του Ρίου, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σταθερή. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αναφορές για καθυστέρηση από την πλευρά των αρχών για την έναρξη της έρευνας, κάτι που ωστόσο διαψεύδεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας.

div class="fb-like" data-href="http://www.facebook.com/pages/xespao/218453341501758" data-send="true" data-width="450" data-show-faces="true">
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ