2013-10-29 23:09:44
Φωτογραφία για Και επίσημα πλέον ιστορικό μνημείο το σπίτι του Steve Jobs
Ομόφωνα ψήφισε η ιστορική επιτροπή του  Los Altos στην Καλιφόρνια πως το σπίτι στην οδό 2066 Crist Drive είναι ιστορικό μνημείο για την πόλη και αναλαμβάνει την διατήρηση και συντήρηση του και την διάθεση του στον κόσμο Για όσους δεν γνωρίζετε αυτό είναι το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Steve Jobs και με τον παιδικό του φίλο Steve Wozniak είχαν το όραμα να δημιουργήσουν την Apple μέσα στο γκαράζ του σπιτιού όπου και γεννήθηκε ο πρώτος υπολογιστής MAC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επιτροπή αναφέρει

"The Los Altos Historical Commission voted unanimously to designate the home at 2066 Crist Drive a “historic resource” due to its association with Jobs, as well as to place it on the city's historic resources inventory.

The vote is the culmination of a two-year effort by the commission to preserve the one-story, ranch-style home as it stands. Chairman Frank Bishop praised the work of his colleagues and city staff, which included extensive research and a property evaluation. "

Φυσικά η απόφαση αυτήν ήταν αναμενόμενη αφού εκτός από παγκόσμια προσωπικότητα που είναι ο Steve Jobs κατάφερε η πόλη του να βρίσκετε στο επίκεντρο της τεχνολογίας και το όνειρο κάθε επισκέπτη της πόλης είναι να βρεθεί σε αυτόν τον χώρο
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ