2013-10-29 23:40:03
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΛΟ ΚΑΙ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ
Μία συνέντευξη του Έισι Λο παραλίγο να... ανάψει φωτιές, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του.

Ο Λο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη γράφοντας... «το μόνο που είπα για αυτόν ήταν ότι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, πως σέβομαι όσα έχει καταφέρει και δεν μπορείς να αρνηθείς όσα έχει επιτύχει. Δεν θα προσπαθούσα να προσβάλλω κάποιον παίκτη μέσα από τα Media. Πίστευα πως έδινα μία συνέντευξη για τον αθλητισμό των ΗΠΑ. Δεν γνωρίζω πως φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Απολογούμαι στην ομάδα μου, στον Διαμαντίδη, στον Παναθηναϊκό και σε οποιονδήποτε άλλον προσβλήθηκε. Ήταν ένα ειλικρινές λάθος».

Πάντως την παρούσα στιγμή έχουν αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα τα... επίμαχα σημεία της συνέντευξης (δείτε ΕΔΩ πως δημοσιεύτηκε αρχικά η συνέντευξη).

Τα σημεία που... αφαιρέθηκαν:


J: Ποιά η γνώμη σου για τον Δημήτρη Διαμαντίδη;

A: Δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα για ανθρώπους στα Media.

J: Δεν είμαστε εδώ για να σε κάψουμε.

A: Πιστεύω πως προστατεύεται πολύ τόσο απο τους συμπαίκτες του, όσο και απο τους διαιτητές. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Είναι σίγουρα ένας σπουδαίος παίχτης, αλλά τόσο αυτός όσο και η ομάδα του έχουν μια μικρή διαιτητική εύνοια. Αμα τον δείτε στην Euroleague και στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα προσέξετε πως είναι σαν να παίζουνε δυο διαφορετικοί παίχτες. Στην Euroleague δεν τον προστατεύουν και τόσο, οπότε δεν είναι και τόσο καλός αμα δείτε.

Στοιχηματίζω πως αμα παίξουμε με τον Παναθηναικό στην Euroleague, τότε θα τον κερδίσουμε με 20 πόντους.

J: Οπότε να μην ρωτήσουμε ποιά η γνώμη σου για το μεγάλο δίλλημα στην Ελλάδα. Σπανούλης η Διαμαντίδης;

A: Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν υπάρχει κάν δίλλημα. Ο Σπανούλης είναι πολύ καλύτερος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ