2013-10-30 01:19:02
Φωτογραφία για Τρεις απώλειες σε λίγες μέρες βύθισαν στην θλίψη την Πάτρα
Ο εφημέριος του ΙΝ Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας, ο δικηγόρος Γιάννης Γκότσης και ο Ανδρέας Καρπάνος που είχε συνδέσει το όνομά του με το θέαμα.

Τρεις θάνατοι στην Πάτρα μέσα σε τρεις μέρες, που προκάλεσαν θλίψη.

Τη Δευτέρα ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του 41χρονου δικηγόρου Γιάννη Γκότση, ο οποίος άφησε πίσω του σύζυγο και παιδί.

Η κηδεία του έγινε από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

Συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι του Γιάννη βυθίστηκαν στο πένθος από την Κυριακή, οπότε και ο δικηγόρος άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν, δίνοντας γενναία μάχη για τη τη ζωή.

Ο Γιάννης Γκότσης ήταν μάχιμος δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές σοβαρές υποθέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την υπεράσπιση του κατηγορούμενου για την ανθρωποκτονία του Πάνου Τσίρκα, της πολύκροτης υπόθεσης της νύχτας, κ.α.

Τον τελευταίο χρόνο αντιμετώπισε πρόβλημα με την υγεία του, μετέβη στην Γερμανία και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να νικήσει.


Ο Γιάννης Γκότσης ήταν παντρεμένος με την Στέλλα Κουμανάκου και απέκτησαν έναν γιο, τον Σωτήρη, τον οποίο και λάτρευε.

Την Τρίτη η κηδεία του Α. Καρπάνου

Πέθανε, σε ηλικία 86 ετών, ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας της Πάτρας, Ανδρέας Καρπάνος ο οποίος διατηρούσε επιχειρήσεις στον χώρο του θεάματος, όπως οι κινηματογράφοι, Πάνθεον, Rex, Αττικόν κ.α.

Η κηδεία του τελέστηκε την Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, από τον Καθολικό Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.

"Έφυγε" ο π. Δημήτριος

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής εκοιμήθη ο προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίου Ανδρέα Πάτρας π. Δημήτριος Αθανασόπουλος. Η είδηση προκάλεσε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Εγλυκάδας, όπου ο π. Δημήτριος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, λόγω της πολύχρονης διακονίας του στην Εκκλησία και της πολυποίκιλης προσφοράς του στην κοινωνία.

Ο μακαριστός ιερέας είχε τιμηθεί για την πολύχρονη προσφορά του στην Ι. Μητρόπολη Πατρών από τον Σεβασμιώτατο Πατρών κ. Χρυσόστομο με τον χρυσό Σταυρό του Αγίου Ανδρέα, αλλά και από τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χριστόδουλο.

Ο κεκοιμημένος ιερέας απόκτησε 11 παιδιά εκ των οποίων τα πέντε αφιερώθηκαν στην Εκκλησία. Πρόκειται για τον Αρχιμανδρίτη π. Χαρίτωνα και τους Πρεσβυτέρους π. Κωνσταντίνο, π. Χρυσόστομο και π. Πέτρον καθώς και την Μοναχή στην Ι. Μονή Παναγίας Eλεούσης Πατρών.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη την Κυριακή.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ