2013-10-30 02:22:06
Φωτογραφία για Την Ιερά Σύνοδο ενημέρωσε ο Αναστασιάδης για το Κυπριακό
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρέστη σήμερα σε συνεδρία της Ιεράς Συνόδου και ενημέρωσε την Ιεραρχία της Εκκλησίας για το Κυπριακό.

Προσφωνώντας τον κ. Αναστασιάδη, ο αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος τον διαβεβαίωσε ότι η Εκκλησία θα του προσφέρει τη συμπαράστασή της στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και θα είναι μαζί του καθ' οδόν. Ο κ. Χρυσόστομος σημείωσε ότι η Εκκλησία επιθυμεί να πετύχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην προσπάθειά του, για το καλώς νοούμενο συμφέρον Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Ο Νίκος Αναστασιάδης τόνισε ότι αποτελούσε επιθυμία του να ενημερώσει τους συνοδικούς για τις έως σήμερα εξελίξεις και τις προσπάθειες που καταβάλλει, με στόχο την έναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, ώστε να υπάρξουν οι προοπτικές που να δημιουργούν βάσιμες ελπίδες ότι η νέα προσπάθεια δεν θα είναι επί ματαίω, για να ικανοποιηθούν κάποιοι ότι ξανάρχισε ένας διάλογος.

Τέλος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον αρχιεπίσκοπο και τα υπόλοιπα μέλη της Συνόδου ότι θα είναι ανελλιπής η ενημέρωσή τους για την πρόοδο στο Κυπριακό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εύκολα η Μπάρτσα τη Θέλτα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εύκολα η Μπάρτσα τη Θέλτα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ