2013-10-30 04:27:05
Φωτογραφία για Συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ ζήτησαν οι παίκτες της ομάδας
Ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούν συγγνώμη για την τελευταία θέση που βρίσκονται και για την υποτονική απόδοσή τους που... δεν τους έχει επιτρέψει να πανηγυρίσουν ακόμη την πρώτη τους νίκη εξέδωσαν οι παίκτες του ΟΦΗ.

Οι παίκτες της κρητικής ομάδας ανέλαβαν τις ευθύνες τους και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να πάνε τον ΟΦΗ στη θέση που του αξίζει, «αποζημιώνοντας» έτσι τον κόσμο και τη διοίκηση για την υποστήριξη που τους παρέχουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

«Ως ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας. Συγνώμη για την τελευταία θέση, συγνώμη γιατί δεν σας έχουμε δώσει ακόμα την χαρά της νίκης και συγνώμη για την πρόσφατη ήττα-ντροπή, λόγω της έκτασης του σκορ, από τον Ολυμπιακό.

Να ξέρετε όμως ότι έχουμε αντιληφθεί πλήρως την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αναλαμβάνουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας για να βγει γρήγορα ο ΟΦΗ από το βαθμολογικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.


Φέτος στην ομάδα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, ο κόσμος είναι δίπλα μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια και η διοίκηση από την πλευρά της καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και σίγουρα τα πράγματα είναι καλύτερα σε σύγκριση με τις προηγούμενες περιόδους.

Πλέον όλοι εμείς οι ποδοσφαιριστές, μαζί με τον προπονητή μας, τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και γενικά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχουμε την ιερή υποχρέωση να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται.

Και να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε…».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε απολογία ο Λισγάρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε απολογία ο Λισγάρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ