2013-10-30 10:14:05
Φωτογραφία για Ινδία: Δεκάδες νεκροί από φωτιά σε λεωφορείο
Τουλάχιστον 44 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο μετά από έκρηξη στο ρεζερβουάρ του, νωρίς σήμερα το πρωί... στη νότια Ινδία, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά την πρόσκρουση του λεωφορείου σε χαντάκι αποχέτευσης εθνικής οδού στην περιοχή Μαχαμπουμπναγκάρ του κρατιδίου Αντρα Πραντές.

Το πολυτελές λεωφορείο που ανήκε σε ιδιωτική εταιρεία εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Χαϊντεραμπάντ στην πόλη Μπανγκαλόρ, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Οι περισσότεροι επιβάτες είχαν αποκοιμηθεί πριν από την πρόσκρουση.

Πέντε από τους 49 επιβαίνοντες, μεταξύ τους ο οδηγός και ο υπεύθυνος καθαρισμού του λεωφορείου, έσπασαν τα τζάμια και κατάφεραν να βγουν από το όχημα πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οδηγός και ο επιστάτης επιχείρησαν να διαφύγουν αλλά η αστυνομία τούς συνέλαβε και βρίσκονται υπό κράτηση προκειμένου να ανακριθούν, ενώ οι άλλοι τρεις διασωθέντες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες από το γειτονικό χωριό είπαν ότι το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά και τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο για αναγνώριση.

Το 2011, 131.834 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία στην Ινδία, δηλαδή 15 άνθρωποι κάθε ώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ