2013-10-30 10:11:08
Φωτογραφία για Κόντρα Κασιδιάρη – Βορίδη στη Βουλή, με… φόντο τον Γεώργιο Παπαδόπουλο!
Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή άνάμεσα στον Μάκη Βορίδη και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στον Μάκη Βορίδη και είπε πως «Μας λέτε φασίστες, μας προσβάλλετε, ο λαλίστατος όμως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν μας έχει απαντήσει για ποιο λόγο παλαιότερα πόζαρε μπροστά σε ναζιστικές αφίσες και μπροστά σε γιγαντοαφίσες του Γεωργίου Παπαδόπουλου».

«Και σήμερα έρχεται και μας εγκαλεί και μιλά για δημοκρατία και για ΝΔ» πρόσθεσε καλώντας τον κ. Βορίδη να απαντήσει.

«Έχω εξηγήσει 30 φορές τη διαδρομή μου αυτή. Από την πλευρά της Αριστεράς έρχονται κάποιοι και μου λένε ότι δεν έχει μετανοήσει. Τώρα από την Χ.Α. ακούω ότι πρέπει να εξηγήσω γιατί υπάρχει μια ομιλία μου στην οποία από πίσω ήταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. Απάντηση: Γιατί ήμουν στην ΕΠΕΝ, γεγονός γνωστό στην αίθουσα», απάντησε μεταξύ άλλων ο κ. Βορίδης.


«Απαντώ για να τελειώνουμε και να τα κλείνουμε. Με εγκαλούν από την πλευρά της ΧΑ επειδή έχω αλλάξει άποψη. Εάν το εκτιμούν έτσι, έτσι συνέβη», είπε.

«Με εγκαλούν ότι δεν είμαι συνεπής σε αυτό που γινόταν πριν 30 ετών. Σε εκείνο που κρίνεται ένας πολιτικός είναι αυτό που κάνει σήμερα. Έχω συγκεκριμένη διαδρομή στο κοινοβούλιο. Δεν τους εγκαλεί κανείς επειδή πριν 30 χρόνια αρθρογράφησαν, αυτό έρχεται συμπληρωματικώς σε σχέση με αυτό που υπερασπίζονται σήμερα. Αφορούν σε αυτά που κάνουν και λένε εδώ και ένα χρόνο», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Έρχονται με ύφος 1000 καρδιναλίων να μου πουν για τις απόψεις μου πριν από 30 χρόνια». «Μπορούν να το λένε από το πρωί έως το βράδυ. Για μένα έχει λήξει το ζήτημα» κατέληξε ο κ. Βορίδης.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε το λόγο για να απαντήσει όμως, μετά από έντονο διάλογο που είχε με το προεδρείο, δεν του δόθηκε.

ysterografa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ