2013-10-30 12:06:28
Φωτογραφία για Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο 'μπουλούκος κάνει ράφτινγκ! Δείτε φωτογραφίες του ξένοιαστου Καραμανλή στο Νέστο
Στο extreme sport του ράφτινγκ και μάλιστα στα μέρη μας και συγκεκριμένα στο Νέστο το έριξε σύμφωνα με το thrakisports.gr ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, παρέα μάλιστα με τους βουλευτές Ξάνθης και Ροδόπης Αλέκο Κοντό και Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Ο Καραμανλής επέλεξε την περιοχή της Ξάνθηςγια να περάσει το τριήμερο, έχοντας στο πλευρό του δύο «καραμανλικούς» βουλευτές και υπουργούς των κυβερνήσεών του που εκλέγονται στην περιοχή, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Αλέξανδρο Κοντό.

Ο πρώην πρωθυπουργός που διέμεινε στο χωριό Καρυόφυτο, μαθαίνω ότι το έχει ρίξει στις εκδρομές και στα …extreme sports. Αφού πρώτα, όπως λένε οι πληροφορίες, επισκέφτηκε το Δασικό Χωριό του Λειβαδίτη έχοντας μάλιστα ως οδηγό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης επισκέφτηκε και τον καταρράκτη που βρίσκεται στην περιοχή, στο πρόγραμμα εντάχθηκε και η κατάβαση του ποταμού Νέστου, από το ύψος του Δαφνώνα και μέχρι τα στενά.

Μάλιστα, ο Στυλιανίδης σε ανάρτησή του στο twitter ανέβασε φωτογραφία με την οποία ενημερώνει ότι ο καραμανλής επέλεξε να έρθει στην θράκη που τόσο πολύ τον στήριξε, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη του για την περιοχή μας. Πάντως σύμφωνα με τις πηγές, μετά από κάθε δύσκολη προσπάθεια της παρέας ακολουθούσε τρικούβερτο τσιμπούσι… προκειμένου να αναπληρώνονται και οι θερμίδες που χάνονται από τις αναβάσεις και τις καταβάσεις…
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ