2013-10-30 13:00:15
Φωτογραφία για Η Alfa Romeo εξακολουθεί να έχει κομβικό ρόλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike
• Η συνεργασία με τη Dorna WSBK Organization ανανεώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια

• Η Alfa Romeo είναι Top Sponsor και παρέχει το επίσημο Safety Car του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος από το 2007

• Η σταθερή συνεργασία αποτελεί μια σημαντική έκφραση της ιταλικής τεχνολογίας και εμπειρίας σε παγκόσμιο επίπεδο

Η Alfa Romeo και η Dorna WSBK Organization ανακοίνωσαν την ανανέωση της συμφωνίας για τη χορηγία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike για τα επόμενα τρία χρόνια στις 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του τελευταίου αγώνα του "Eni FIM 2012 SBK Superbike World Championship 2013", που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Jerez στην Ισπανία.

Η Alfa Romeo περνάει για έβδομη χρονιά τη γραμμή τερματισμού του πρωταθλήματος, συμμετέχοντας στο σπορ ως Top Sponsor και χορηγός του επίσημου Safety Car του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος από το 2007, καθώς μοιράζεται τις ίδιες αξίες του πνεύματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της τεχνολογίας και της ασφάλειας στο υψηλότερο επίπεδο.


Η τριετής ανανέωση επιβεβαιώνει τους ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στα δύο μέρη και τους αντίστοιχους κόσμους: ακριβώς όπως οι μοτοσικλέτες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike προέρχονται από την παραγωγή, αλλά προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις στην πίστα, τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση στην πόλη αλλά, όταν χρειάζεται, μπορούν να προσφέρουν τις συγκινήσεις και τις συναρπαστικές επιδόσεις που αποτελούν βασικό συστατικό του σπορ χαρακτήρα της μάρκας.

Η συμφωνία της χορηγίας προβλέπει αισθητική προσαρμογή των εγκαταστάσεων στις πίστες όπου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike με σήματα της Alfa Romeo, ενώ οι πανίσχυρες εκδόσεις Quadrifoglio Verde των MiTo και Giulietta θα αναλάβουν το ρόλο του αυτοκινήτου ασφαλείας. Αυτά τα μοντέλα έχουν κερδίσει μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες Alfa Romeo, συνεχίζοντας την κληρονομιά των δυναμικών επιδόσεων χωρίς συμβιβασμούς στην οικονομία και την ευκολία στην καθημερινή χρήση.

Επιπλέον, η Alfa Romeo θα βρίσκεται στην πίστα κατά τη διάρκεια του warm up και πριν την εκκίνηση κάθε αγώνα, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους αγώνες που γίνονται στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, όπως τα Superstock 600 European Championship, Superstock 1000 FIM Cup και Supersport World Championship. Η συνεργασία όμως επεκτείνεται και πιο πέρα, επιτρέποντας στην Alfa Romeo να διοργανώνει συναρπαστικούς διαγωνισμούς στο διαδίκτυο, με βραβείο τη δυνατότητα παρακολούθησης από κοντά αγώνων του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, προσφέροντας ταυτόχρονα και μία γοητευτική «εμπειρία της μάρκας», που χαρακτηρίζεται από τις αυθεντικές αξίες της: ιταλικό στιλ, επιδόσεις και κορυφαία τεχνολογία, προσφέροντας τη μέγιστη οδηγική ικανοποίηση με πλήρη ασφάλεια.

Όπως για παράδειγμα τον περασμένο Ιούλιο στην πίστα της Μόσχας, κατά τη διάρκεια του 8ου γύρου του Eni FIM SBK Superbike World Championship 2013, όπου έγινε η αναγγελία της επιστροφής της Alfa Romeo στη ρώσικη αγορά ως άμεσου εισαγωγέα, μέσω της Chrysler Jeep Russia National Sales Company. Αυτή η εκδήλωση σημάδεψε το ντεμπούτο του υπεραυτοκινήτου Alfa Romeo 4C ως επίσημου αυτοκινήτου ασφαλείας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike, ένα ρόλο που θα αναλαμβάνει περιστασιακά και στα επόμενα χρόνια μαζί με τις MiTo και Giulietta Quadrifoglio Verde.

Για να γιορτάσει την ανανέωση της συνεργασίας, η Alfa Romeo θα προσφέρει σε όλα τα μέλη των ομάδων SBK και σε όσους έχουν μόνιμη διαπίστευση για όλη τη σεζόν, τη δυνατότητα να αγοράσουν με προνομιακούς όρους μία Alfa Romeo κατά τη διάρκεια του 2014.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ