2013-10-30 14:56:21
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνεχίζεται το σίριαλ με τον προπονητή που σκότωσε το παιδί του
Ολα δείχνουν ότι το «σήριαλ» ανάμεσα στην Ορμή Λουξ και τον Γιάνι Ιβάν Τσοπ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη.

Καταρχήν, χθες το www.contra.gr αναδημοσίευσε δηλώσεις του Σλοβένου τεχνικού σε ΜΜΕ της χώρας του, με τις οποίες έκανε λόγο για «εκδίκηση» από πλευράς Ανδρέα Κόγκα, επειδή ο πολύπειρος προπονητής δεν συνέχισε στην Πάτρα: «Πρόκειται για εκδίκηση. Ο πρόεδρος ένιωσε προδομένος και ήθελε να με βλάψει. Δεν έμεινα στην Πάτρα όπως υπολόγιζε. Είναι ένας πολύ εκρηκτικός τύπος. Είναι αλήθεια πως δεν ήξερε πως είχα δεχθεί πρόταση από άλλη ομάδα. Δεν του το είχα πει. Στην Ελλάδα δεν είχα υπογράψει κάτι. Τα υπόλοιπα που ακούστηκαν ήταν μυθιστορήματα».

Η απάντηση του Ανδρέα Κόγκα ήταν άμεση: «Επαναλαμβάνει τα ίδια ψέματα. Επαιξε θέατρο, χρησιμοποιώντας το ανήλικο παιδί του. Είχε συμφωνήσει με την Μπόρατς πίσω από την πλάτη μας και μας κορόιδευε. Εφτασε στο σημείο να λέει στην πατρίδα του ότι δεν ήρθε ποτέ στην Πάτρα. Μας είπε κυνικότατα και ξεδιάντροπα ότι και εμείς θα κάναμε το ίδιο στην θέση του. Ντροπή του».


SMS ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο Ανδρέας Κόγκας μας αποκάλυψε και μερικά από τα SMS που αντάλλαξε με τον Τσοπ, τα οποία θα χρησιμοποιήσει στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και στα δικαστήρια, εις βάρος του Σλοβένου. Σε ένα από αυτά, ο Τσοπ φέρεται να λέει τα εξής (μετάφραση από τα Αγγλικά): «Ανδρέα, σε παρακαλώ, πρέπει να με καταλάβεις. Ημουνα σε μεγάλη πίεση από όλες τις πλευρές. Και όταν ήρθα στην Πάτρα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Είχες πολύ χρόνο για να κανονίσεις κάποια πράγματα: Το διαμέρισμα ήταν πολύ μικρό και βρώμικο, αυτοκίνητο, ασφάλεια, η ομάδα είναι πολλή κακή...».

Ο πρόεδρος της Ορμής σχολίασε το παραπάνω SMS: «Καλώ τον οποιοδήποτε δύσπιστο να έρθει να του δείξω το διαμέρισμα που έμενε ο Τσοπ. Επίσης, ήξερε εξ αρχής ότι η φετινή ομάδα ήταν νεανική».

Αξίζει, τέλος, να αναφερθεί και ένα περιστατικό στο Facebook. Μόλις η Ορμή εξέδωσε την ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε τον Τσοπ για «απάτη», η πρώην τερματοφύλακας της ομάδας, Ελενα Καλασνίκοβα έγραψε στο προφίλ του πατρινού συλλόγου: «Ψέματα ..................Ποιος ξέρει την αλήθεια ....... Κρίμα.......», για να της απαντήσουν τα παιδιά του Ανδρέα Κόγκα ως εξής:

Αλέξανδρος Κόγκας: «Κρίμα...».

A.C. Ormi Loux Patras (Σουζάνα Κόγκα): «Την αλήθεια κ. Καλασνίκοβα την ξέρω εγώ που τον είχα σπίτι μου και έκλαιγε και έπαιρνα γιατρούς και φαρμακεία να μου πουν τι ηρεμιστικά να του δώσουμε, την ξέρει ο αδερφός μου που μπήκε σε αμάξι που πήγαινε με 200χλμ. και ήταν σε μιάμιση ώρα στην Αθήνα, την ξέρει ο πατέρας μου που ήταν έτοιμος να τον πάει οδικώς στη Σλοβενία, την ξερει η οικογένεια Κουκουλομάτη που έπαθε σοκ, όταν πρώτη τον είδε να ουρλιάζει στο γήπεδο. Την ξέρουν 15-20 άνθρωποι του χάντμπολ και μη, που τον άκουσαν να μιλάει για Θεούς και παιδιά κάτω απ΄ το σπίτι του, την ξέρει ο οδηγός ταξί που τον πήγε στο αεροδρόμιο για να φύγει με εισιτήριο business class».

Πηγή: εφημερίδα πελοπόννησος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ