2013-10-30 17:49:13
Φωτογραφία για Αποκλεισμός-σοκ στο 93' για τον Λεβαδειακό!
Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον τερματοφύλακά του ο Αστέρας Μαγούλας προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος "πετώντας" έξω από τον θεσμό τον Λεβαδειακό παρά τη νίκη του με 3-2.

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία ακόμη ομάδα της Superleague έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος και μάλιστα με γκολ του αντίπαλου τερματοφύλακα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 93' λοιπόν ο γκολκίπερ του Αστέρα Μαγούλας Κασμερίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2 στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς με τον Λεβαδειακό να είναι ο νικητής να αλλά να μένει εκτός Κυπέλλου, καθώς στο πρώτο ματς ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-1.

Έτσι η ομάδα της Football League με τα δύο γκολ που πέτυχε στο τελκευταίο δεκάλεπτο του αγώνα πήρε την πολύ μεγάλη πρόκριση στην φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Λεβαδειακός (Καραγεωργίου): Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μαρτίνεθ, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγκα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος.

Αστέρας Μαγούλας (Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης).

Γκολ: Ορτέγκα (25', Λεβαδειακός), Ροτζέριο (46', Λεβαδειακός), Μπούστο (86', Λεβαδειακός)-Νόνης (83', Αστέρας Μαγούλας), Κασμερίδης (93', Αστέρας Μαγούλας)

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ