2013-10-30 17:47:04
Φωτογραφία για Εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Πεντέλης
Έλα κι εσύ μαζί μας στην 8η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και Σώσε μια ΖΩΗ!

Η αιμοδοσία είναι προσφορά ΖΩΗΣ, είναι πράξη ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ)

κ. Δημήτρης Αποστολάκος και η υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου μας κα Αγνή Ζώη, καλούμε όλους του ευαίσθητους κι ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην 8η αιμοδοσία του Δήμου Πεντελης.

την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (οδός 17η Νοέμβρη και Αγίου Γεωργίου) και ώρα 9:30 – 13:30.

ü Χάρη στη δική σας εθελοντική συμβολή στις προηγούμενες αιμοδοσίες, ο Δήμος μας μπόρεσε να ανταποκριθεί σε όλους τους δημότες μας που ζήτησαν αίμα.

ü Το αίμα δεν παρασκευάζεται σε εργαστήρια. Προσφέρεται μόνο από υγειή άνθρωπο σε πάσχοντα συνάνθρωπο. Σας ευχαριστούμε λοιπόν θερμά.

ü Και να θυμάστε οτι ο αιμοδότης παίρνει αίμα κατά προτεραιότητα και η αιμοδοσία είναι εντελώς ακίνδυνη και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας.


ΟΔΗΓΙΕΣ

Ο αιμοδότης πρέπει να έχει φάει ελαφρά το βραδυ και να εχει πάρει ελαφρύ πρωινό,

Να μην έχει καταναλώσει αλκοολούχα ποτά,

Να έχει κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες το προηγούμενο βράδυ και να αναφέρει στον γιατρό της αιμοδοσίας τα φάρμακα που παίρνει.

Θερμή παράκληση

Παρακαλούμε, όποιος μπορεί κι επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης αιμοπεταλίων  να μας το δηλώσει κατα τη διάρκεια της αιμοδοσίας. Ως γνωστόν, τα αιμοπετάλια δεν αποθηκεύονται, ούτε φυλάσοονται σε τράπεζες! Χορηγούνται κατευθείαν από τον δότη στον συνάνθρωπό μας όταν τα έχει ανάγκη.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ