2013-10-30 21:53:07
Φωτογραφία για Ίσως το πιο διασκεδαστικό βίντεο με οδηγίες ασφαλείας πτήσης!
Χορός, τραγούδι, πάρτι. Σίγουρα, όχι ό,τι θα περίμενε κανείς σε ένα βίντεο με τις οδηγείς ασφαλείας για μια πτήση. Και όμως, η Virgin America βάλθηκε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και των πιο απαιτητικών επιβατών της, επινοώντας έναν τρόπο να επιστήσει την προσοχή του κοινού στις οδηγίες, που ίσως αποδειχτούν η διαφορά μεταξύ σωτηρίας και καταστροφής (μακριά από εμάς!).

Τα ταξίδια με το αεροπλάνο είναι μια μικρή απόλαυση από μόνα τους, για πολλούς από εμάς. Κουβεντούλα με τον διπλανό ή τη διπλανή. Ευκαιρία για λίγο κρασάκι, μία μπυρίτσα, ένα αναψυκτικό ή έναν δροσιστικό χυμό – αναλόγως ορέξεως. Διάβασμα, ύπνος, ακόμα και παιχνίδι. Πάντα με την προϋπόθεση ότι δεν ενοχλούμε τους γύρω μας, έτσι;

Πρώτα, όμως, θα πρέπει να “υποστούμε” τα 2-3 ή περισσότερα λεπτά που διαρκούν οι υποχρεωτικές οδηγίες ασφαλείας. Κι αν – όπως εγώ – ταξιδεύετε συχνά, σίγουρα θα μονολογείτε από μέσα σας “νισάφι με τις ζώνες και τις μάσκες οξυγόνου!”, όσο ψάχνετε τον οδηγό αγορών, για να ρίξετε μια ματιά, μέχρι το …μαρτύριο να λάβει τέλος.


Μην με παρεξηγήσετε, το ξέρω ότι οι οδηγίες είναι σημαντικές και όλοι πρέπει να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, σε περίπτωση που χρειαστεί να κινηθούν αστραπιαία, για να σώσουν τη ζωή τους. Είναι που δυσκολεύομαι να ακούω τα ίδια μονότονα λόγια και την ίδια φωνή να με συμβουλεύει, με την ίδια ακριβώς σειρά, κάθε φορά, να βάλω τη ζώνη και να κλείσω το κινητό.

Ε, λοιπόν, η αεροπορική εταιρεία Virgin America βρήκε τον τρόπο να ξανακερδίσει την προσοχή μου, δίνοντας σε αυτά τα βαρετά λεπτά που λέγαμε νέο ενδιαφέρον. Πώς; Μετατρέποντας το βίντεο των οδηγιών σε κανονικό βίντεο κλιπ τραγουδιού! Και, φυσικά, προσαρμόζοντας το κείμενο στη μουσική, δημιουργώντας ένα τραγούδι, που ομολογώ ότι δυσκολεύεσαι να αγνοήσεις!

Με τη βοήθεια του σκηνοθέτη Jon M. Chu, των χορογράφων Jamal Sims και Christopher Scott και πλήθους χορευτών, μία καμπίνα αεροπλάνου (ΟΚ, δεν είναι πραγματική καμπίνα αεροπλάνου) μεταμορφώνεται σε πίστα για κάθε είδους χορευτικά. Μάλιστα, αν πιστεύετε ότι μπορείτε και εσείς να χορέψετε τον …χορό των οδηγιών, η Virgin διοργανώνει οντισιόν για το επόμενο βίντεο.

Προς το παρόν, προσδεθείτε και απολαύστε τους επαγγελματίες. Για εμάς, η αγαπημένη στιγμή του βίντεο έρχεται στο 03:30. Αλλά δεν θα χαλάσουμε την έκπληξη. Τώρα, για το κατά πόσο θα θυμάστε οποιαδήποτε οδηγία, μετά το τέλος του κλιπ, δεν είμαστε σίγουροι!

news.pathfinder.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ