2013-10-31 05:00:08
Φωτογραφία για Η LG παρουσιάζει το G Flex
Tο LG G Flex, το πρώτο κυρτό smartphone της LG, είναι το νέο μέλος της premium σειράς συσκευών «G» και σηματοδοτεί μια σημαντική καινοτομία για το χώρο της κινητής.

Ο κάθετα καμπυλωτός σχεδιασμός του LG G Flex έρχεται σε αρμονία με το περίγραμμα του προσώπου και μειώνει την απόσταση μεταξύ του στόματος και του μικρόφωνου, με τον τρόπο που έκαναν οι παραδοσιακές τηλεφωνικές συσκευές. Έτσι προσφέρει βελτιωμένη ποιότητα ήχου, αφού η καμπύλη αυξάνει την ένταση κατά 3dB σε σχέση με ένα συμβατικό smartphone.

Επιπλέον, η καμπύλη προσφέρει πιο σταθερό κράτημα και εφαρμόζει πιο άνετα στην πίσω τσέπη. Σε οριζόντια διάταξη, η οθόνη προσφέρει μια IMAX εμπειρία, με πιο άνετη γωνία θέασης για να παρακολουθείτε βίντεο ή παίζετε παιχνίδια.

Η συνεργασία των LG Display και LG Chem αποτυπώνεται στην 6-ιντσών οθόνη του G Flex, η οποία είναι και η μεγαλύτερη πλαστική OLED (POLED) οθόνη στον κόσμο που παράγεται μαζικά ειδικά για smartphones.


Η εξαιρετικά λεπτή, ελαφριά και εύκαμπτη POLED οθόνη καθώς και το καμπυλωτό OLED πάνελ είναι χτισμένα σε πλαστικά υποστρώματα αντί για γυάλινα, δίνοντας στο LG G Flex το μοναδικό του σχήμα και την αντοχή του. Η POLED οθόνη είναι φωτεινή και πιο ακριβής, χάρη στην εφαρμογή της Real RGB, η οποία περιέχει και τα τρία υπο-pixels - κόκκινο, πράσινο και μπλε - σε ένα pixel.

Η LG Chem ανέπτυξε την πρώτη τεχνολογία καμπυλωτής μπαταρίας στον κόσμο (Stack & Folding), έτσι ώστε να εφαρμόζεται ειδικά στο LG G Flex.

Μεταξύ των διαφόρων νέων τεχνολογιών, το LG G Flex είναι το πρώτο smartphone που διαθέτει την επίστρωση «Self Healing» στο πίσω μέρος για προστασία από τη φθορά, τις γρατσουνιές κ.α..

Το LG G Flex διαθέτει επίσης το πίσω πλήκτρο, που είδαμε και στο LG G2, μειώνοντας τις πιθανότητες για κατά λάθος απενεργοποίηση του τηλεφώνου αλλά και αυξάνοντας την ευχρηστία της συσκευής.

Τα χαρακτηριστικά εμπειρίας χρήσης, όπως το KnockON, το Guest Mode και το Plug & Pop, είναι παρόντα και στο LG G Flex, όπως και μια σειρά νέων UX χαρακτηριστικών:

- Το QTheater για γρήγορη πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και YouTube απευθείας μετά το ξεκλείδωμα της οθόνης.

- Το Dual Window χωρίζει τη μεγάλη 6-ιντσών οθόνη σε δύο ξεχωριστά παράθυρα για πιο αποτελεσματικό multitasking.

- Το Swing Lockscreen αλλάζει την εικόνα της οθόνης κλειδώματος ανάλογα με τον τρόπο που το κρατάει ο χρήστης.

- Με το Face Detection Indicator, το LED του Πίσω Πλήκτρου γίνεται πράσινο επιβεβαιώνοντας την ανίχνευση προσώπου.

- Με το Camera Timer το LED του Πίσω Πλήκτρου αναβοσβήνει έτσι ώστε να δείξει ότι η αντίστροφη μέτρηση για τη λήψη φωτογραφίας έχει ξεκινήσει.

- Με το Urgent Call Alert το LED του Πίσω Πλήκτρου αναβοσβήνει σε κόκκινο χρώμα, όταν αρκετές διαδοχικές κλήσεις από το ίδιο πρόσωπο έχουν μείνει αναπάντητες.

Βασικά χαρακτηριστικά του LG G Flex (Κορεάτικη Έκδοση):

- Chipset: 2.26 GHz Quad-Core Qualcomm Snapdragon 800 (MSM 8974)

GPU: Adreno 330, 450MHz

- Οθόνη: 6-inch HD (1280 x 720), Curved P-OLED (Real RGB)

- Μνήμη: 2GB LP DDR3 RAM / 32GB eMMc

- Camera: Rear 13.0MP / Front 2.1MP

- Μπαταρία: 3,500mAh (embedded)

- Λειτουργικό Σύστημα: Android Jelly Bean 4.2.2

- Μέγεθος: 160.5 x 81.6 x 7.9 - 8.7mm

- Βάρος: 177g

- Δίκτυο: LTE-A / LTE / HSPA+ / GSM

- Συνδεσιμότητα: BT 4.0 / USB 3.0 compatible / WiFi (802.11 a/b/g/n/ac) / NFC

- Χρώμα: Titan Silver

- Άλλα: TDMB / Hi-Fi 24bit, 192kHz Playback
thegang.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ