2013-10-31 05:06:05
Φωτογραφία για «Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Λούκας»
Ερωτευμένος με τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη είναι ο Λούκας Πέρεθ. Ο ατζέντης του, Φερνάντεθ Λοβέγιε, μιλώντας στον... «Arena» εξέφρασε την επιθυμία του ισπανού μεσοεπιθετικού ακόμη και να μείνει για όλη του την καριέρα στο «Δικέφαλο του Βορρά».

«Ο Λούκας είναι πολύ χαρούμενος στη Ελλάδα, μια χώρα που του θυμίζει πάρα πολύ την Ισπανία. Η Θεσσαλονίκη είναι φανταστική και θα ήθελε αν υπήρχαν οι προϋποθέσεις να μείνει όλη του τη ζωή εδώ πέρα. Ο ΠΑΟΚ θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλη ομάδα και του θυμίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία. Μου είπε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ καθώς βρίσκεται σε μια υπέροχη χώρα και μια πολύ δυνατή ομάδα. Χρειαζόταν κάποιο καιρό προσαρμογής για να ισορροπήσει και να προσαρμοστεί και τώρα νοιώθει έτοιμος και πιο φορμαρισμένος από ποτέ», δήλωσε ο 25χρονου άσου.

Στην Καρπάτι και τη Ντιναμό Κιέβου δεν ήταν εξίσου εύκολα τα πράγματα. «Στην Ουκρανία οι συνθήκες ήταν πολύ δύσκολες, δύσκολα έκανες φιλίες και ο καιρός ήταν κρύος».

Ο Λούκας αναδείχθηκε MVP της ένατης αγωνιστικής. «Ένας ποδοσφαιριστής που έρχεται από μια άλλη χώρα θέλει καιρό να προσαρμοστεί. Αυτή τη στιγμή ο Λούκας βρίσκεται στο πενήντα τοις εκατό των ικανοτήτων του. Θα ανεβάσει και άλλο την απόδοση του και μέχρι τον Δεκέμβριο θα δείτε τον πραγματικό Λούκας», είπε ο ατζέντης του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ