2013-10-31 09:42:05
Φωτογραφία για 667 επιτυχόντες στη Δυτική Ελλάδα για τα πεντάμηνα - Όλα τα ονόματα
667 είναι οι «τυχερές» και οι «τυχεροί» που θα απασχοληθούν στους δήμους και τις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας (Αχαία, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία), στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (Δημόσια πρόσκληση 4/2013 του Διοικητή του ΟΑΕΔ).

Αναλυτικότερα, οι ωφελούμενοι στην Αχαία (δήμους και περιφερειακή ενότητα) είναι 359 και από 154 είναι στην Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.

Τα προσωρινά αποτελέσματα αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ το απόγευμα της Τετάρτης και αφορούν στο σύνολο της χώρας 10.000 ωφελούμενους ανέργους, οι οποίοι για τους πέντε μήνες απασχόλησης θα λαμβάνουν το ποσό των 490 ευρώ μηνιαίως όσοι είναι άνω των 25 ετών ή των 427 ευρώ όσοι είναι κάτω των 25 ετών.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, ο οριστικός πίνακας κατάταξης ωφελουμένων, όπως και ο πίνακας αποκλειομένων, θα καταρτιστούν άμεσα, μετά την εξέταση τυχόν ενστάσεων. Μετά την ανάρτηση του οριστικού πίνακα θα δοθούν περαιτέρω οδηγίες προς τους επιβλέποντες φορείς και προς τους ωφελούμενους ανέργους.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ 27.946 ΘΕΣΕΙΣ

Στο μεταξύ, ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την επόμενη δημόσια πρόσκληση ανέργων για 27.946 θέσεις σε επιβλέποντες φορείς του Δημοσίου. Η δημόσια πρόσκληση, αφού εγκριθεί από το ΑΣΕΠ, θα δημοσιοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Επιτυχόντες στη Δυτική Ελλάδα

Ονοματεπώνυμα Α-Ε

Ονοματεπώνυμα Ζ-Λ

Ονοματεπώνυμα Μ-Ξ

Ονοματεπώνυμα Ο-Ρ

Ονοματεπώνυμα Σ-Υ

Ονοματεπώνυμα Φ-Ω

Πίνακας Αποκλειομένων
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ