2013-10-31 09:39:03
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ... ΠΑΡΤΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ Μ.!
Συνέχεια στις... νίκες θέλουν να δώσουν οι πρωταθλητές ευρώπης και κόσμου απόψε στο ΣΕΦ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (21.15 NovaSports3), ώστε ν'απολαύσουν τη... μοναξιά της κορυφής στον τρίτο όμιλο, αφού αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με την αήττητη αποψινή αντίπαλό τους.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε μπορεί να υπολογίζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου (διπλό κάταγμα στη μύτη), ενώ σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί ο Μπρεντ Πέτγουεϊ που ταλαιπωρείται από ένα μικρο-πρόβλημα τραυματισμού, αλλά που δεν αποκλείεται να τον αφήσει τελικά εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση, παρά την... τρελή επιθυμία του ίδιου ν'αγωνιστεί.

Αντίθετα, ο Έλληνας κόουτς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μίρζα Μπέγκιτς που τις τελευταίες μέρες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι έτοιμος να προσφέρει ανάσες στους ψηλούς του Θρύλου για κάποιο χρονικό διάστημα.

Αρκετός αναμένεται και απόψε ο κόσμος στο ΣΕΦ, αφού οι οπαδοί της ομάδας δεν έχουν... δικαίωμα να δουν τους πρωταθλητές κόσμου στο ελληνικό πρωτάθλημα, εξαιτίας της ποινής των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που τους έχει επιβληθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ