2013-10-31 10:18:06
Φωτογραφία για Μιχαλολιάκος και Ζαρούλια με τα μαγιό τους κάνουν βουτιές στην λίμνη της Βουλιαγμένης - Δείτε φωτογραφίες
Στην λίμνη της Βουλιαγμένης απαθανατίστηκε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με την σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια, να περνά στιγμές χαλάρωσης κάνοντας ξέγμοιαστες βουτιές.

Πρόκειται για μία συνήθεια του ηγετικού ζεύγους της Χρυσής Αυγής η οποία γινόταν τακτικά μέχρι ο γενικός γραμματέας του εθνικιστικού κόμματος να συλληφθεί από την Αστυνομία και να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού. Το ζεύγος όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες συνοδευόταν και από την προσωπική του φρουρά ενώ είχε και συζητήσεις με λουόμενους οι οποίοι εξέφραζαν σε ορισμένες περιπτώσεις την υποστήριξή τους στην Χρυσή Αυγή.

Ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής δεν προέβαλλε καμία αντίσταση και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκαν, χωρίς άδεια οπλοφορίας, ένα πιστόλι, ένα περίστροφο, μία κυνηγετική καραμπίνα πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και πυροβόλων όπλων, 43.100 ευρώ σε μετρητά, υπολογιστές και USB, τα οποία απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση. Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέων, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και παραμένει μέχρι και σήμερα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.


Εν τω μεταξύ, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ετοιμάζει βιβλίο! Όπως αναφέρουν σε μαρτυρίες τους οι φύλακες, το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν γραφική ύλη για να σημειώνει τις σκέψεις του ενώ θεωρεί εαυτόν πολιτικό κρατούμενο.
koolnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ