2013-10-31 10:37:07
Φωτογραφία για Πακιστάν: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από επίθεση αμερικανικού αεροσκάφους
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Βόρειο Ουαζιριστάν, ένα καταφύγιο ταλιμπάν και άλλων οργανώσεων που συνδέονται... με την Αλ-Κάιντα στο βορειοδυτικό Πακιστάν, σύμφωνα με αξιωματούχους.

Πρόκειται για την πρώτη επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροπλάνου στο πακιστανικό έδαφος μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον ο πρωθυπουργός Ναουάζ Σαρίφ, στη διάρκεια της οποίας ζήτησε από τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να βάλει τέλος σε αυτές τις επιθέσεις.

«Ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροπλάνο εκτόξευσε δύο πυραύλους εναντίον ενός στρατοπέδου μαχητών και οι πύραυλοι έπληξαν ένα σπίτι και ένα όχημα» κοντά στο Μιρανσάχ, την κύρια πόλη του Βόρειου Ουαζιριστάν, μια από τις επτά περιφέρειες των φυλών του βορειοδυτικού Πακιστάν, στη μεθόριο με το Αφγανιστάν, δήλωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος των πακιστανικών υπηρεσιών πληροφοριών, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί. «Τρεις αντάρτες είναι νεκροί», πρόσθεσε.

Τον απολογισμό αυτό επιβεβαίωσε και άλλος πακιστανός αξιωματούχος, ο οποίος διευκρίνισε πως η ταυτότητα των θυμάτων παραμένει άγνωστη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ