2013-10-31 17:15:48
Φωτογραφία για Σεπόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η Καλλονή
Η Καλλονή, αγωνιζόμενη στη φυσική της έδρα, απέκλεισε τον Πιερικό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, παρά το γεγονός ότι... λαχτάρισε στο φινάλε (2-2).

Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε η Καλλονή μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Πιερικό. Tο πρώτο ματς των δύο ομάδων είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Μυτιλήνης με 2-1.

Η Καλλονή αγωνίστηκε στην φυσική της έδρα προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Πιερικός αντέδρασε και ισοφάρισε στην επανάληψη με δύο γκολ του Μπρίτο.

Οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη, έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ αλλά λόγω επιπολαιότητας ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και παραλίγο να το πληρώσουν.

Η Καλλονή προηγήθηκε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανούσου στο 19'. Διπλασίασε τα τέρματα της λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με πλασέ του Καζάκη, μέσα από την περιοχή.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή είχε 11 τελικές προσπάθειες.

Στην επανάληψη, ο Βραζιλιάνος Μπρίτο αιφνιδίασε την άμυνα των γηπεδούχων και μείωσε στο 48΄και ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε στο 68' με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ο Πιερικός δεν δημιούργησε ευκαιρίες για την ανατροπή. Το τελικό σκορ έγραψε 2-2 με την Καλλονή να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Καλλονή: Χογκ, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Γάλας, Λίμα, Σιλιγαρδάκης, Γιουκαρής(75' Γκάσιτς), Βλαστέλλης(87' Ντάμπος), Καζάκης, Μανούσος, Χουανλού(86' Ντος Σάντος)

Πιερικός: Παπατολίκας, Νικολίτσης, Τσιρλίδης, Παπαδόπουλος(64' Αθανασίου), Μπρίτο, Μιχαηλίδης(72' Στεφανίδης), Παπατόλιος, Ίτσιος(83' Σερέτης), Ιορδανίδης, Καρτσάμπας

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ