2013-10-31 17:54:06
Φωτογραφία για Βγαίνουν τα μαχαίρια στη συγκυβέρνηση!
Γράφει ο Politicus Anonymous

Αγριεύει το κλίμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αιφνιδιάζεται από την «εντολή» Σαμαρά να μην φορολογηθούν τελικώς οι…στάνες και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να στρέφονται εναντίον του προέδρου του κόμματός τους γιατί πάντα «πιάνει» η ανταρσία των γαλάζιων βουλευτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήγε χθες φορτισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνάντηση με τον Σαμαρά, καθώς ο ίδιος δεν είχε ενημερωθεί για την πρωθυπουργική απόφαση να υποκύψει στο αντάρτικο των 24 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που ζητούσαν εκπτώσεις φόρων για ειδικές κατηγορίες όπως οι αγρότες.

Επίσης, το υπουργείο Οικονομικών δεν ανακοίνωσε από πού θα αντλήσει τελικώς τα χρήματα που σκόπευε να εισπράξει από την φορολόγηση των μαντριών και τί θα κάνει τώρα για την κάλυψή τους. Κοινώς από ποιους θα τα πάρει;

Ο Βενιζέλος βλέπει πως ο Σαμαράς παρά την προγραμματική συμφωνία που υπογράφηκε μόλις πριν από μία εβδομάδα, παίρνει πρωτοβουλίες που βάζουν σε κίνδυνο τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα. Γιατί τα λεφτά από τους φόρους σε στάνες και μαντριά έχουν ήδη προϋπολογιστεί και ο Ενιαίος Φόρος Κατανάλωσης είναι κάτι σαν προαπαιτούμενο για τους δανειστές.

Σήμερα, στο αρμόδιο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανέβουν οι τόνοι από βουλευτές του κόμματος που θέλουν να ελαφρύνουν -ως συνήθως- τους αγρότες και εμμέσως πλην σαφώς απειλούν και με καταψήφιση rizopoulospost.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ