2013-10-31 21:21:06
Φωτογραφία για Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης
Με την ευκαιρία εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Αποταμίευσης (31 Οκτωβρίου) ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου πραγματοποίησε εκδηλώσεις και δράσεις σε όλη την Ελλάδα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του ΠΕΝ στην Καλλιθέα και προσέφερε στη διεύθυνση της μονάδας επιταγή ποσού 2500 ευρώ, για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του φιλανθρωπικού ιδρύματος, το οποίο βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση. Επίσης, προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα στα 60 περίπου νήπια του ΠΕΝ.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Αποταμίευσης βρίσκει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, την τράπεζα της λαϊκής αποταμίευσης στην κρισιμότερη καμπή, με το μέλλον της να φαντάζει άδηλο. Οι εργαζόμενοι του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, υπέστησαν σημαντικές θυσίες (δραστικές περικοπές μισθών, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου κλπ), προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανό το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, με τον ιδιαίτερο κοινωνικό ρόλο, δηλώνουν ότι βρίσκονται σε επαγρύπνηση, έτοιμοι αν χρειαστεί να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση σε ενέργειες απαξίωσης της ιστορικής τράπεζας
. Εν όψει των κρίσιμων εξελίξεων, έχει προγραμματιστεί έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων μεθαύριο Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο CARAVEL.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΕΝ, που ενίσχυσε οικονομικά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, προστατεύει από το 1912 παιδιά ηλικίας 2,5 έως 5 χρονών, οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη, προσφέροντας τεράστιο κοινωνικό, φιλανθρωπικό έργο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ