2013-10-31 21:13:27
Φωτογραφία για Θρίλερ με τον ερχομό της τρόικας στην Αθήνα... !!!
Την ώρα που η κυβέρνηση διαρρέει πως οι εκπρόσωποι των δανειστών θα βρίσκονται στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη, 

 

το πρακτορείο Reuters μεταδίδει πως η τρόικα βάζει τη χώρα μας σε ...αναμονή, λόγω των διαφορών προσεγγίσεων που υπάρχουν στο θέμα του δημοσιονομικού κενού.

Πότε θα έρθει η τρόικα στην Αθήνα; Το ερώτημα προκύπτει καθώς υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το χρονικό διάστημα που θα βρεθούν οι εκπρόσωποι των δανειστών στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το υπουργείο Οικονομικών διαρρέει πως κλιμάκιο της τρόικας έχει κλείσει ραντεβού για την ερχόμενη Τρίτη, πρώτη ημέρα του νέου κύκλου διαπραγματεύσεων στην Αθήνα, με πολλά ζητήματα να είναι «ανοιχτά» και να περιμένουν την τελική διευθέτηση.

Ωστόσο, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο Ευρωπαίους αξιωματούχους, υποστηρίζει πως η τρόικα βάζει την Ελλάδα σε αναμονή, καθώς δεν γεφυρώθηκε η διαφορά του δημοσιονομικού κενού που θεωρεί πως υπάρχει, ύψους 2 δισ. ευρώ.

Τη στιγμή, λοιπόν, που Έλληνες αξιωματούχοι δηλώνουν πως "κάναμε ό,τι έπρεπε να γίνει", οι τροϊκανοί ζητούν περαιτέρω μέτρα προκειμένου να κλείσει ο προϋπολογισμός.

"Υπάρχουν αυξανόμενες διαφορές μεταξύ της Αθήνας και της Τρόικας", ανέφερε αξιωματούχος της ευρωζώνης, προσθέτοντας ότι αναβάλλεται το προγραμματισμένο ταξίδι των δανειστών στην Αθήνα...efsyn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ