2013-10-31 21:15:35
Φωτογραφία για Υπουργείο Προπαγάνδας - Η πολυαναμενόμενη απογείωση, οι σφοδρές συγκρούσεις των γαλάζιων παιδιών και η νοητική καθυστέρηση του Μανώλη Καψή ...!!!
Cabin Crew Prepare For Take Off

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα από το θάλαμο διακυβέρνησης, ονομάζομαι Αντώνης Σαμαράς και είμαι ο κυβερνήτης του σκάφους τύπου BOEING 747 με προορισμό το 1950.  

 

Αυτή τη στιγμή πετάμε στα 20.000 πόδια, ο καιρός είναι βροχερός και η ορατότητα στο 5%. Υπολογίζουμε την άφιξη μας σε 122 περίπου χρόνια.

Φορώντας τα ακουστικά που θα βρείτε στην πλάτη του μπροστινού σας καθίσματος, θα ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σφοδρές συγκρούσεις, μεταξύ των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προκαλεί η συζήτηση για το νέο φόρο ακινήτων, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 70 γαλάζιοι βουλευτές. Ο έως τώρα τραγικός απολογισμός των συγκρούσεων, είναι 3500 νεκροί, 20.000 τραυματίες και ο Μανώλης Καψής.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Βάθης, διοργανώνεται μεγάλη συγκέντρωση στήριξης στο Μανώλη Καψή, με τίτλο "η ανθρωπιά αντίδοτο στην κρίση". Οι συμμετέχοντες καλείστε να κρατάτε ένα αντικείμενο που χρησιμοποιείται στην τουαλέτα και είναι λιγότερο έξυπνο από το Μανώλη.


~Ευτυχώς η χώρα παρουσίασε πρωτογενές πλεόνασμα και το μόνο που πρέπει να κάνει ο Σαμαράς είναι να επιβάλλει νέα μέτρα. Σε περίπτωση που είχαμε έλλειμμα, θα μας βομβάρδιζαν μαχητικά αεροσκάφη και ο πολεμικός στόλος των συμμαχικών μας δυνάμεων.~

Συνεχίζεται η απεργία των διοικητικών υπαλλήλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πλέον υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο! Την απεργία, χαιρέτησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε πως θα στηρίξει κάθε παρόμοια κίνηση στον τομέα της Παιδείας, αφού το αντίθετο θα συνέβαλλε στην αύξηση του ποσοστού ανεργίας.

Εξάλλου την αύξηση του ποσοστού των ανέργων την έχει αναλάβει προσωπικά ο Αντώνης.

Σαρωτικός και πολύ καλά διαβασμένος, εξακολουθεί να εμφανίζεται ο υπουργός ψυχικής υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Στην 1.203.822η ώρα εμφάνισης του στον τηλεοπτικό φακό, ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε πως, η ιδιωτική υγεία συμφέρει περισσότερο το κράτος από τη δημόσια.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον κοντό σχιζοφρενή, έρχομαι να προσθέσω, πως το ιδιωτικό πεζοδρόμιο συμφέρει περισσότερο το κράτος, ενώ το ίδιο ισχύει κ στην περίπτωση της ιδιωτικής παιδικής χαράς, της ιδιωτικής θάλασσας και του ιδιωτικού οξυγόνου.

Μόνη μας ελπίδα, να αποδειχθεί πως η μακροχρόνια έκθεση στον τηλεοπτικό φακό, προκαλεί σφαίρα στον εγκέφαλο.

Τέχνη: Προχθές 10.000.000 Έλληνες έμαθαν ποιος ήταν ο Lou Reed.

Αθλητικά: Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Καιρός: Σε λίγες ημέρες θα ακούσετε στην τηλεόραση, ή θα διαβάσετε στο ίντερνετ, ή θα σας πει ένας φίλος/η σας, πως ο επερχόμενος χειμώνας, θα είναι ο πιο βαρύς χειμώνας των τελευταίων ετών. Αν μπαίνετε σε χριστιανικά sites, θα διαβάσετε πως ο Θεός θα φέρει ήπιο χειμώνα στην Ελλάδα, ως ένδειξη συμπαράστασης στους Έλληνες.

Με λίγα λόγια οι άνθρωποι αυτοί, πιστεύουν πως ο Θεός τους είναι σαδιστής και θέλει να υποφέρουμε χωρίς να πεθαίνουμε για να μπορεί να μας βλέπει το βράδυ πριν πάει για ύπνο. Μπράβο παιδιά, είστε κινητή διαφήμιση για τη θρησκεία σας.

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το υπουργείο προπαγάνδας του Ramnousia και μην ξεχνάτε, οι ειδήσεις στα μεγάλα μ.μ.ε, το protagon, τη lifo και την athens voice, κάνουν κακό στην υγεία.

Tyler Durden

Πηγή: Υπουργείο Προπαγάνδας - Η πολυαναμενόμενη απογείωση, οι σφοδρές συγκρούσεις των γαλάζιων παιδιών και η νοητική καθυστέρηση του Μανώλη Καψή - RAMNOUSIA
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ