2013-10-31 23:14:05
Φωτογραφία για Γιάννης Τοπτίδης: Το καμάρι της Δραπετσώνας
Λουκάς Τζανής: «Μέσα στη σκοτεινιά της λιτότητας και της ανασφάλειας, είσαι το φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία μας, είσαι παρότρυνση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό μακριά από άσχημες επιρροές, είσαι το καμάρι της Δραπετσώνας. Καλή επιτυχία!»

Μια μεγάλη διάκριση στο τραμπολίνο έφερε ο αθλητής Γιάννης Τοπτίδης στη πόλη μας. Στο Διεθνές meeting τραμπολίνο που διεξήχθη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κέρδισε την Πρώτη θέση και μία Τρίτη, στην κατηγορία ανδρών, παραλαμβάνοντας το Βραβείο του από τον Πύρρο Δήμα.

Ο αθλητής του τραμπολίνο, μέλος του ΔΑΣ Δραπετσώνας, κατάφερε μετά από πολύ σκληρή δουλειά με τον προπονητή του Γιεριμιάν Αρθρούρο, να αναδειχθεί τρεις συνεχόμενες φορές , πρωταθλητής Ελλάδας και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα της χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που θα διεξαχθεί στη Σόφια Βουλγαρίας από τις 7 έως 10 Νοεμβρίου.


Μαζί με τον Γιάννη Τοπτίδη, συμμετείχαν και πήραν διακρίσεις στο Διεθνές meeting τραμπολίνο και οι αθλητές:

Καραπιπέρης Νικόλαος, ο οποίος κατέλαβε την Πρώτη και Τρίτη θέση κατηγορίας παίδων και ο Ντερεμπασιάν Αρσέν, ο οποίος κατέλαβε την Πρώτη θέση στο τραμπολίνο και τη Δεύτερη θέση σ’ αυτήν την μεγάλη διοργάνωση.

Ο πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Τοπτίδης μαζί με τον προπονητή του και την έφορο του ΔΑΣ κ. Ρένα Χαρουπά, πριν αναχωρήσουν για την Σόφια επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Λουκά Τζανή, ο οποίος συνεχάρη όλους για την μεγάλη πρωτιά και ευχαρίστησε τον Δραπετσωνίτη πρωταθλητή λέγοντας:

«Μόνο χαρά και υπερηφάνεια μπορεί να νιώσει κανείς για τη μεγάλη διάκριση του πρωταθλητή μας. Νιώθω συγκινημένος για την προσπάθειά σου, το κουράγιο σου. Μέσα στη σκοτεινιά της λιτότητας και της ανασφάλειας, είσαι το φωτεινό παράδειγμα για τη νεολαία μας, είσαι παρότρυνση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό μακριά από άσχημες επιρροές, είσαι το καμάρι της Δραπετσώνας. Να σε χαίρονται οι γονείς σου, όπως όλοι μας. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Γι αυτό να έχεις θάρρος και αυτοπεποίθηση. Σημασία έχει το ταξίδι στο δρόμο τον όμορφο που διάλεξες και είμαι σίγουρος ότι θα μας φέρεις πάλι την πρωτιά. Καλό ταξίδι, καλή επιτυχία!»
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ